Tjolahoppsansa...

... tralalalala.
.
Vilket energi jag fick av att göra lite av mina "bordegjortförhurlängesedansomhelstprylar"... nu har jag dammsugit hela huset och tvättat all tvätten... bäddat rent sängen och städat ut under diskbänken... hej och hopp... det är nästan så att jag får tvinga mig själv ner i stolen framför datorn och lugna ner mig en liten smula med att skriva ett blogginlägg.
.
För så är det ju... jag har fortfarande lite svårt för lagom... allt eller inget är mer min melodi... full fart eller helt still... och jag upphör aldrig av att förvånas över hur mycket energi jag får genom att göra sådant jag egentligen inte har någon lust att göra... typ städa under diskbänken... och det är kanske tur att jag har ett så himla stort hus... det finns alltid en hel uppsjö av "vill egentligen inte-prylar" att göra... det tar liksom aldrig slut... och jag är väldigt tacksam över att jag även har en förmåga att stänga av mina "bordegjortförlängesedansomhelstprylar"... utan den så skulle jag ha förvandlats till värsta batterikaninen... och det vill jag fan inte.
.
Jag gillar lagom... även om jag har fruktansvärt svårt för att praktisera det så är lagom mitt mål... helt klart... balans och harmoni tilltalar mig... ett kunna känna ett inre lugn samtidigt som jag har lite lagom städat hemma... att inte behöva vara duktig och prestera så himla mycket utan vara nöjd med de små sakerna jag fixar varje dag... som att gå upp direkt utan att somna om... att vara på mitt jobb hela dagen... eller en sådan enkel sak som att ha förmågan att våga se någonting vackert varje dag... så där lagom vanligt balanserad... det är mitt mål idag.
.
Lagom är rätt schyst... lite av varje... livet på livets villkor... lagom mycket.

Kommentera inlägget här :