"I morgon"...

... blev till idag.
.
Jag klev upp och slängde en blick på min nya dammsugare... kom att tänka på en annan av mina numera ganska "dammiga" idéer... om att städa 15 minuter om dagen... den funkade ju rätt bra ett tag förra året och mitt hus blev ju städat som aldrig förr... då räknar jag ju naturligtvis inte med de tider då jag levt tillsammans med en livskamrat i huset här ute på landet... nej, för de tiderna så blev ju t.o.m. fönstren  putsade... gräset klippt regelbundet... och dammsugning skedde rutinmässigt... då behövdes det fan inga 15 minuter om dagen... möjligtvis så skulle det kanske behövts mer tid till vila om ni hade frågat mig.
.
Men idag är jag ju självbo och får fixa med min städning alldeles själv... vilket i praktiken betyder att mina fönster inte behöver putsas så länge jag kan se ut genom dem... och idag är det inte till fördel att ha så välputsade fönster då solen med all önskvärd tydlighet avslöjar hur dammigt jag har inomhus... vilket jag la märke till ungefär samtidigt som jag såg min nya dammsugare... och innan jag hann klä på mig startade jag maskinen och stred till verket... ungefär 15 minuter senare så var jag klar med min undervåning... och då hade jag varit extra noggrann ska ni veta och även sugit bort lite damm på några hyllor i köket.
.
Det är betydligt roligare att dammsuga men en maskin som suger bra.
.
Så året börjar bra med tanke på mitt nyårslöfte... för jag känner att det var en handling som jag egentligen ville göra trots att min "detkannogväntatillsimorgon-gen" protesterade och ansåg att det var lite överdrivet att göra på detta vis... meddetsamma... omedelbart... men jag hann inte fundera så länge... det blev inga förhandlingar... jag bara gjorde det... dammsög... och sen var det gjort... svårare än så behöver det inte vara... egentligen.

Kommentarer :

#1: Bekele

Det smärtar i hjärtat att du inte fått några kommentarerpå sistone. Blir nästan rädd för att folk slutat läsa din blogg. Har du också drabbats av sådana tankar?

Kram

skriven
#2: peter

Jag blir varm i mitt hjärta av din omtanke... och nej... jag har inte drabbats av dessa tankar...



... det som är viktigt för mig är att jag inte slutar skriva i min blogg L...



... god fortsättning...



kram

skriven
#3: Birgitta

Jag är en av de få som endast har tillgång till en dator på jobbet....nu tillbaka och läst allt som hänt de senaste veckorna....nu är jag uppdaterad... fniss.....



Kram från din vän

skriven
#4: peter

Tänka sig att det finns människor som läser vad jag skriver L... woow...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :