Snäll...

... är smart.
.
Läste precis i blaskan om att Maria Montazami är mer poppis än Anna Anka nu för tiden... de var ju med i samma såpa för några år sedan... när Anna Anka blev ett begrepp för hela svenska folket... inte ens jag förblev opåverkad trots att jag aldrig sett programmet... det snackades Anna Anka överallt... hela tiden.
.
Anna Anka var en rätt kritisk person och drog till sig mycket uppmärksamhet genom sina uttalande... jag kommer inte ihåg dem så där på pricken... men jag har för mig att något handlade om att kvinnor ska vara sina män till lags och ge dem en avsugning på morgonen... jag kan ha fel... men det var i alla fall någonting i den stilen... hon hade många åsikter som gav henne rubriker... stora rubriker... hon blev kort sagt en kändis... och troligtvis så var väl det själva huvudsyftet för henne... att stärka sitt eget varumärke helt enkelt.
.
Den andra bruden (Maria Montazami) som jag ser i tid och otid när jag slår på min TV i dessa tider valde en annan väg... hon är till skillnad från Anna Anka snäll mot sin man och förnyar sina äktenskapslöften istället för att skilja sig och kasta skit på honom (kanske ett resultat när hon tröttnade på att suga av honom på morgnarna?)... och medan Anna Anka dissar oss svenskar och flyttar sin verksamhet till norge pysslar Maria Montazomi vidare och hänger upp sina jävla gardintoffsar lite här och där... jag kan inte låta bli att undra varför hon är så knas på gardintoffsar... och kanske är det en framtida avhandling för en blivande fil. doc. i psykologi.
.
Jag är väl inte så vidare intresserad av varken Anna eller Maria... däremot så gillar jag trenden... ni vet i somras när vi hade vårt årliga "VågaVa go beach" då bodde vi grannar på stranden med en dokusåpa... "Kungarna av tylösand" som följde ett klassiskt förnedringskoncept där ett gäng ungdomar fick göra bort sig genom att supa och knulla i våra TV-rutor... ett kort sagt ganska elakt program och inte vidare kärleksfullt på något sätt... och att jag skriver om det nu beror på att jag vill jämföra det med förra årets succéprogram... "så mycket bättre"... som ju är den direkta motsatsen med sin kärleksfulla framtoning där alla artister är jättesnälla mot varandra... och som tack och lov... till skillnad från "kungarna av tylösand" blev ett väldigt populärt och älskat program.
.
"Störst av allt är kärleken".
.
Jag känner hopp för mänskligheten... när det trots allt är smartare att vara snäll när man vill skapa sig ett hållbart varumärke... och om jag ska vara lite personlig så tror jag man kan tjäna mycket mer än stålar på att vara snäll... mycket, mycket mer.

Kommentera inlägget här :