Åsikter...

... har jag många.
.
På den senaste tiden så har livet valt att visa mig att mina åsikter är precis som det låter... mina... och det har hänt att människor i min omgivning har retat upp sig på vad jag tycker och tänker... det har t.o.m. gått så långt att man har tagit mina åsikter som personliga påhopp.
.
Det är synd tycker jag... för jag vill gärna få lov att tycka och tänka fritt.
.
Äntligen får jag skriva det... "personen på bilden har inget med texten att göra".
.
Naturligtvis så hade det ju det lättaste varit att helt enkelt hålla käften... men jag tror inte att jag skulle kunna fungera på det viset... det räcker ju för fan att jag är ensam hemma i några dagar för att det ska bli fullt mellan mina öron... och jag kan verkligen skriva under på att en ensam beroende är i dåligt sällskap... och när det gäller konflikter så har jag åsikter även där... jag personligen är av den bestämda uppfattningen att konflikter oftast är ett bra tillfälle att växa som människa... om... jag vågar stå kvar och se vad det egentligen handlar om... för en sak har jag lärt mig av livet (detta är också min högst egna åsikt)... och det är att jag mycket sällan är arg på det jag tror att jag är arg på... det har jag blivit varse mer än en gång.
.
För när jag överreagerar känslomässigt så ligger det ofta en hund begraven någonstans.

Kommentarer :

#1: Birgitta

Lova mig en sak.....håll aldrig käften...jag älskar det du förmedlar med både ord och ..... !



Kram

skriven
#2: Gabriella

Bra skrivet som vanligt. Blev ledsen för det som stog i går. Inte ok att skriva så öppet. Finns dolda meddelande man kan skicka. förstår att människor är i olika faser i tillfrisknandet men det som händer på era möten ska stanna där och redas ut där. Och jag säger som flera, FORTSÄTT att vara den du är. KRAM.

skriven
#3: peter

Tack era ord betyder mycket för mig... jag kan ju inte vara någon annan än mig själv... inte ens om jag hade velat ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :