Gatuteater...

... festival.
.
I Halmstad har vi varje sommar en gatuteaterfestival... och jag tycker att det är en väldigt underhållande tillställning som jag brukar besöka tillsammans med mina goda vänner... då gör vi någonting som vi är väldigt bra på... tillsammans... nämligen att ströva omkring på stadens gator och ha allmänt trevligt i varandras sällskap.
.
Att göra saker tillsammans är viktigt för mig... utan mina vänner så hade mitt liv varit helt annorlunda och med all säkerhet mycket mera ensamt... för jag har en stark destruktiv kraft i mig som vill att jag ska isolera mig från alla tänkbara situationer som gagnar mina relationer med andra människor... en kraft som jag hela tiden behöver ta på allvar och bekämpa med alla tänkbara medel... tack och lov så innebär att bekämpa den kraften att jag ska göra grejer som är bra för mig... typ hänga med polarna och ha det bra.
.
Tillsammans kan vi släppa fram vårt skapande och kreativa öppna sinnelag.
.
Jag förstår att jag är ovanligt lyckligt lottad kille som har alla dessa vänner att umgås med... visserligen så är vänskapsrelationer inget som trillar på oss från ingenstans utan någonting som vi själva har ett ansvar för att skapa... låter jag min destruktiva kraft som ju vill isolera mig bestämma så kommer det väldigt snabbt att kännas som om jag inte har några vänner överhuvudtaget... då kan olika intresse vara till stor hjälp... och det behöver inte vara något speciellt eller krångligt dyrt... idag räcker det med att vilja haka på och tillsammans med oss knalla runt på stan och kolla på gatuteater.

Kommentera inlägget här :