Sockerfrosseriet...

... börjar ge resultat.
.
Jag tycker inte om att ställa mig på min våg längre... för jag förstår sambandet mellan mina stönande när jag reser mig från TV-soffan och min ökande vikt... men mest av allt så gillar jag inte att jag har börjat att se på mig själv med helt fel ögon... jag har börjat att fokusera på mitt utseende och att mitt sexpack (allt är relativt) har försvunnit... och jag fattar förståndsmässigt att jag börjar bli äldre och inte har råd med att se på mig själv med de ögonen... att det helt enkelt är vansinnigt eftersom jag precis som alla andra duger som den jag är... tjock eller smal spelar ingen roll.
.
Det är inte alltid så himla skoj att komma till insikt om sin egen fåfänga.
.
Nu blev det ju ett ofrivilligt avbrott på de fysiska aktiviteterna som jag hade planerat på stranden... ett skadat knä lever sitt eget liv och visar ingen som helst hänsyn till den övriga kroppens behov... och när jag ersätter det med mängder av godis i min TV-soffa så låter ju inte resultatet vänta på sig... sockerfrosseriet är inte hälsosamt för mig och jag börjar få allvarliga planer på att göra någonting åt det... detta trots att min rädsla för att få en ny besatthet skrämmer mig... för att börja tävla med vågen har jag fan ingen lust med.

Kommentarer :

#1: gabriella

Hej. nä det är nog ingen bra ide att tävla med vågen. Du bor ju i skogen, köp hem lite mindre godis då. Affären ligger ju inte runt hörnet precis när suget kommer. Och visst man vill ju vara bekväm med sin egen kropp men bilden där du stog på huvudet i sanden talar inte för någon övervikt. Och man måste få unna sig av det goda. Försök att hitta det lagoma i godisätande. Ha,ha du kanske stönar av stelhet när du reser dig. Så är det för mig. Också ålderstecken. Må gott o lev nu....Kram.

skriven
#2: peter

Att inte ha godis hemma är definitivt en mycket god idé... och jag har väl inte direkt någon övervikt heller om jag ska vara ärlig... men du vet... det handlar oftast om ens egna självbild... och att det är jobbigt att stöna när jag reser på mig ;-)...



kram

peter

skriven
#3: Bekele

Tycker du ser fräschare ut sen du slutade nyttja nikotin!

skriven
#4: peter

Tack... det var roligt att höra...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :