Uppdatering...

... av min MacBook Air.
.
Vilket innebär att jag får sitta vid en annan dator och blogga nu... och det känns himla konstigt att återgå till PC-världen... bara det här med att använda musen igen känns ju hur konstigt som helst... har jag någonsin ägt och använt en PC med tillhörande mus förut?
.

Det är inte utan att jag verkligen känner att jag helt och hållet konventerat till Mac.
.
Det är ofta så för mig att när jag väl vant mig vid något "nytt" så "glömmer" jag ganska omedelbart bort hur det var innan denna nyhet infann sig i mitt liv... det spelar inte så stor roll vad det är... men tänk efter själva... kommer ni ihåg hur det var att leva utan mobiltelefon?... eller utan fjärrkontroll till TV:n... hur det var innan färgTV:n... eller när vi bara hade en kanal att välja på... fattar ni hur gammal jag är nu... eller?
.
Jag kommer inte ens ihåg hur det var att leva i min senaste relation... för i min värld så har jag alltid levt som självbo... ägt en Saab... legat på stranden hela dagarna och knapprat in mina bloggar på en Mac...

Kommentarer :

#1: Bekele

VI fattar hur gammal du är och VI är imponerade av att du följer med i nutidstekniken så bra. Väldigt imponerande. Du kommer säkert hinna byta ut din Mac innan det är dax att lämna in!

skriven
#2: peter

Ja visst är det imponerande... jag är själv förvånad ;-).



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :