Yoga...

... på Tylösand.
.
Vi vill ju också dra vårt strå till stacken och bidraga med någonting lite extra för de som besöker stranden på Tylösand... så klockan 10.30 alla vardagar utom tisdagarna (då är det ju är zumba på solgården) kan ni vara med på ett yoga-pass vid havet... det krävs naturligtvis ingen som helst erfarenhet utan alla som vill vara med är mer än välkomna... det går bra att "bara" sitta still och andas eller om man vill haka på när vi kör lite enklare övningar... och de enda krav som ställs är de du ställer själv.
.
Förutsättningarna för att kunna slappna av med ett yoga-pass vid vattnet är goda.
.
Det enda som jag kan tycka är lite jobbigt med att hålla dessa yoga-pass är min egen bristande erfarenhet av att leka yogalärare... jag är ju bara en glad amatör och har inga som helst anspråk på att låtsas vara någonting som jag inte är... yoga med VågaVa på stranden är en aktivitet där alla är lärare... yogan på stranden är inte någonting som jag gör ensam... yogan på Tylösand är en aktivitet som vi gör tillsammans.
.
Allt detta vet jag... men samtidigt är jag plågsamt medveten om att det är jag som ska hitta på ett program som vi ska följa... och nu i början är jag väldigt osäker och har inte riktigt hittat det programmet än... men jag tänker göra mitt bästa och så får det bli som det blir... och jag är övertygad om att alla har överseende med mig.

Kommentarer :

#1: Cornelia

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

skriven
#2: peter

Tack... vad glad jag blev nu...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :