En intervju...

... väntar på mig idag.
.
Jag ska om några timmar befinna mig på Vallsnäs för att göra en föreläsning... Vallsnäs ligger inte så många mil från där jag själv bor... och mycket vackert beläget vid sjön Unnen... det är södra Västbo MHF som hat bjudit in mig och samtidigt tydligen ringt till Hallandsposten (vår lokala Halmstadsblaska) och berättat om mig... så igår fick jag ett samtal från en journalist som ville intervjua mig.
.
Jag har blivit intervjuad många gånger förut... men aldrig efter min nyligen uppdaterade mediautbildning... jag fick ju en endagars utbildning i Lund för ett litet tag sedan i hur man handskas med media... och så sent som i tisdags när jag var i Stockholm repeterade vi delar av just den utbildningen... och nu känns det som om jag glömt alltihop.
.
Hur fan ska jag få fram några åsikter utan att vara negativ eller säga för mycket.
.
Det är inte som så att jag saknar åsikter som jag mer än gärna skulle vilja att tidningarna skrev om... tvärtom så är väl det mer så att jag har lite väl mycket som jag skulle vilja säga... egentligen... jag tycker och tänker en hel del om tema som t.ex. substionsbehandling... diagnoser... och läkemedelsindustrin... men samtidigt så tycker jag också om de goda nyheterna... som att vem som helst kan bli drogfri med ett mycket enkelt andligt program... men det kan bli svårt att prata om eftersom det är ett anonymt program... jag är "bara" en anonym medlem och ska inte gå ut med mitt ansikte i media och prata om oss.
.
Jag vill inte lägga min energi på att gnälla över hur saker och ting ser ut... och ska inte utge mig för att vara en NA-produkt eftersom det är ett anonymt program och ingen ska kunna förväxla mig med NA... däremot så får jag prata om VågaVa... och mig själv... och vem vet... det kanske räcker?

Kommentarer :

#1: Blixt

Det där fixar du klockrent Peter! Jag vet det med säkerhet,för min bortglömda orkidee har börjat blomma här och det är nog med den som din mediautblidning...Man tror man glömt bort den,och i själva verket så blomstrar det! kram

skriven
#2: peter

Jag vattnade omedelbums min bortglömda orkidee när jag läste dina raden ;-)...



... det blir som det blir... och det är ju som det ska bli...



kram

peter

skriven
#3: susanne

Kommer att bli kalas!Det är så härligt att läsa dina ord, du är en förebild för mig och många andra! Kramar!!



Susanne

skriven
#4: peter

Tack... det är VI hjälps åt som det blir himla bra...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :