Ett sexpack...

... har jag inte lyckats träna till mig... än.
.
Har ju tagit steget fullt ut nu... garderobsdörren till mitt innersta träningsrum är vidöppen... jag har blivit en kille som använder mig av träningsmaskinerna på gymmet... någonting som jag bara för ett fåtal veckor sedan trodde var helt omöjligt... jag upphör inte att förvåna... inte minst mig själv.
.
Att min träning får mig att må lite bättre är ingenting som jag kan/vill förneka.
.
Lite i taget har jag utvecklat min träning... men den stora förändringen beror inte på mig själv... för om jag ensam skulle fått bestämma hade det nog inte blivit någon träning överhuvudtaget... jag skulle i teorin mycket väl kunna köra lite yoga för mig själv... men det funkar inte... jag behöver en grupp för att få tummarna ur helt enkelt... och att min träning har ökat den senaste tiden kan jag bara tacka vårt superfina gym  FORM för... eftersom de sponsrar VågaVa på ett träningskort är vi några stycken som tränar tillsammans... och för mig och min träning är nyckelordet... tillsammans.

Kommentarer :

#1: Birgitta

Bra jobbat....själv tränar jag styrka 4 ggr i veckan samt sommarträning kampsport. Ska få cykeln fixad och planerar att utforska stan från cykelsadeln...



Jag mår så mycket bättre och " vi lever här och nu "

och helst några år till, eller hur ??



Kram min vän och jag ser framemot det "sexpack " som du nämnde är på gång....

skriven
#2: peter

Stan från cykelsadeln låter himla mysigt tycker jag...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :