"Innanför"...

... på mitt "vanliga" jobb igen.
.
Skönt att vara på jobbet igen... det har varit en himla massa flängande hit och dit den senaste tiden... inte för att jag har någonting emot att vara på resande fot... inte alls... tvärtom faktiskt... jag tycker om att resa omkring... men det är ändå skönt att vara tillbaka på jobbet idag... känna mig lite "innanför" och som en del av ett lite större sammanhang tillsammans med mina kolleger... ensam är ju som bekant inte ett bra sällskap för mig... jag behöver umgås med mina vänner... och inte nog med det... jag behöver också min vardag och mina vardagsrutiner.
.
Inte för att jag en enda sekund har behövt känna mig ensam när jag varit ute och rest... och jag kan känna mig väldigt lugn och trygg när jag är på resande fot... men även jag behöver min vardag... och det är inte utan att jag är på god väg att bygga upp en liten smula stress eftersom jag släpar efter lite med en och annan av mina "vardagsprylar"... det var ett tag sedan jag dammsög nu... har även lite tvätt att tvätta... en gräsmatta att klippa... räkningar att betala... och vänner att umgås med... ja ni fattar.
.
Vi behöver varandra för att förverkliga oss... och för att förstå oss själva.
.
Det är viktigt för mig att vårda min vardag... det är ju trots allt den som jag landar i efter mina utflykter... och nu när jag varit iväg några dagar och diskuterat "utanförskapet" blir det ju väldigt påtagligt att jag faktiskt tillhör den lyckligt lottade skaran av människor som har ett "innanförskap" att vårda... i min omedelbara närhet har jag både vänner, jobb och ett hus att komma hem till... jag lever ett rikt liv.

Kommentera inlägget här :