Vi är många..

... på VågaVa nu.
.
Lagom innan årets strandprojekt så har det droppat in några nyanställda på VågaVa... och det är inte utan att behovet av lite mer utåtriktad verksamhet ökar när vi blir fler... det blir helt enkelt ganska trångt i våra relativt små lokaler i Halmstad... och trångt kombinerat med många människor kan bli en rätt jobbigt arbetsmiljö... om vi inte lägger in lite verksamhet utanför våra lokaler... och därför så kommer ju årets "VågaVa go beach" som en skänk från ovan... precis som förra året då vi också var väldigt många som jobbade samtidigt på VågaVa.
.
Med många människor samlade på en liten plats krävs det en fast struktur... för min egen del så innebär det att jag sitter och bloggar varje dag vid denna tiden... att vi har ett morgonmöte klockan 10.00... och att vi som vill går och käkar på RIA vid 12.00-snåret... efter käket så brukar vi hinna med en mulle innan träningen... för jag tillhör även det gänget som tränar några eftermiddagar i veckan... och varje torsdag så åker vi till Ljungby för att hålla en grupp där vi tillsammans fokuserar på tillfrisknandet.
.
Mulle kan också vara en del av en strukturerad dag på VågaVa.
.
Vad jag vill säga med detta inlägg är att jag skulle flippa över totalt om jag inte hade struktur i mitt liv... allra helst när vi är många människor som ska samsas på ett litet utrymme... men jag måste också erkänna att det är häftigt att vi tillsammans på en begränsad fysisk yta faktiskt klarar av att umgås på ett civiliserat sätt där vi praktiserar lösningar istället för problem.

Kommentera inlägget här :