Bomberna faller...

... över Libyen... samtidigt som jag njuter.
.
Ibland så kommer verklighetens verklighet och hälsar på... idag så tittar jag på nyheterna och ser att det är fullt krig ute i världen samtidigt som jag tar på mig morgonrocken för att ta mig ner till en Ayuervedisk Marmabehandling... när jag tänker på det så känns det minst sagt overkligt... rent moraliskt så undrar jag om jag får lov att njuta ännu en dag på Tylösand när världen står i brand?
.
Ännu en dag i paradiset...

Kommentarer :

#1: Gabriella

Hej Peter. Förstår hur du känner känslomässigt. Men vi som inte är inne i en personlig eller världslig Katastrof måste leva och njuta här och nu. det är ju annars som att sluta äta och dricka när man vet att många svälter ihjäl. Eller att inte få njuta av att jag har ett hem/tak över huvudet när det finns så många hemlösa.osv.osv. Både Libyen och Japan finns i mina tankar. Och även min vän som för några timmar sen förlorade en ung nära anhörig i kampen mot sin sjukdom. Det världsliga kan jag inte göra så mycket åt. Men jag kan finnas personligen för min vän. Och det är nog så viktigt. Jag kan lida och känna med henne och trösta. men måste också få tanka glädje med andra. Annars orkar man ju inte hjälpa vare sig det är världsligt eller personligt. Så Peter, njut i fulla drag. Det är du värd. Kram Gabriella.

skriven
#2: VågaDrogaProspect

Tycker det är för jävligt av dig, ingen som helst medkänsla för våra brödrar och systrar. Du borde isolera dig i Brännebasalt tills Fred råder.

skriven
#3: peter

Jag gör som Gabriella säger ;-)... njuter i fulla drag.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :