Flygplatser...

... är både himla intressanta och rätt tråkiga.
.
Om man som jag gillar att spana in människor så finns det massor att titta på just nu... och eftersom jag sitter på Arlanda flygplats så är utbudet hur stort som helst... det är betydligt fler människor här än på Halmstads flygplats... vilket jag uppskattar... allra helst eftersom jag är här i väldigt god tid innan mitt plan lyfter... och om det inte funnits massor av väldigt intressanta människor att studera så hade det varit jävligt tråkigt att sitta här... minst sagt.
.
För det är inte skoj att vänta... eller rättare sagt... jag har fortfarande en hel del att lära mig om hur man njuter av att få lite extra tid att göra absolut ingenting... och ha riktigt tråkigt... på en flygplats.
.
Mina tankar kan flyta omkring fritt när jag sitter ensam och filosoferar på flygplatsen.
.
När jag sitter här och kollar mig omkring ensam bland massor av folk så flyter mina tankar iväg... jag hittar på och skapar min egen verklighet med mina medmänniskor som aktörer... de fyras gäng sitter snett framför mig och pratar på ett annat språk... polacker eller ryssar... säkert knarklangare och grovt kriminella som inte skulle tveka en enda sekund att göra processen kort med mig... blir nästan nervös eftersom jag ju kan vara en måltavla i min nya kofta från tullen... texten på bröstet lyder... "Narkotikatipset Ring 112"... så de grovt kriminella knarksmugglarna måste ju uppfatta mig som ett stort hot.
.
Så visst kan det vara tråkigt att sitta och vänta på en flygplats... men... mellan mina öron så är det full fart... och visst är det konstigt att ju mindre jag har att göra och ju tråkigare jag har... desto mer mer ös skapar jag mellan mina öron... det är nog tur att min omgivning inte är tankeläsare... för hade ni kunnat se mina tankar... ja då är det risk för att polarna som har skjortan med de långa armarna hade velat ta ett snack med mig... men å andra sidan så är det nog bättre än att hamna i klorna på den ryska maffian.
.
Jag kan ju visserligen ha fel... jag kanske sitter och tittar på ett gäng helt vanliga polska arbetare... men det hade ju inte varit en lika spännande fantasi att tänka på en helt vanlig ganska tråkig flygplats en helt vanlig dag... och så länge jag inte agerar ut på mina fantasier och överfaller mina medmänniskor så gör det ju inte så mycket vad jag än tänker och fantiserar om.
.
Och vet ni vad... jag tycker om att fantisera.

Kommentarer :

#1: Gunnel Gomér

Åh tack!



Den här bilden skriver jag ut i färg! Jag sparat nämligen på inspirationsbilder till korsstygnsbroderier. Detta kunde bli en bilkudde för svankryggen eller en nåldyna!



kram

skriven
#2: peter

Nu blev jag glad må du tro... det är en bild på en tavla som jag målade för en herrans massa år sedan.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :