Lyxliv...

... är nog det minsta man kan kalla det för.
.
En spahelg på Tylösand är helt okej... jag lovar... så jävla cool och relalalaxigt... att köra ett yogapass i solnedgången eller bada utomhus i bassäng och känna den kalla marsvinden svepa över det varma vattnet är helt okej... eller att sitta i en ångbastu och se sina medmänniskors siluetter genom ångmolnet samtidigt som en minst sagt behaglig känsla sprider sig genom min kropp fixar jag också... lätt... jag kan lugnt säga att jag har det precis så där lagom lyxigt för att jag ska vara nöjd just nu.
.
Att tillbringa en help på spa i Tylösand är verkligen en gåva värd att njuta av.
.

Kommentarer :

#1: Livskvalitet

Tack för tipset Peter. Har precis varit nykter i 6 månader.... härligt härligt. Känner ofta att jag springer igenom livet även om jag försöker fokusera på här och nu osv. Nu kom jag på att en helg helt för mig själv utan "flymedel", dvs tv etc skulle jag nog behöva. Undrar om en spa-weekend kan vara något, tack för tipset!. Har hört talas om "tysta weekends". Jag vet helt enkelt inte vad som skulle vara bäst för mig men jag får väl fundera för jag behöver "vara med mig själv" och jobba med stegen mm. Usch, nu skrev jag en kommentar som blev mycket om mig - förlåt =)

skriven
#2: peter

Det är helt i sin ordning att skriva kommentarer som handlar om er själva... ja jag skulle t.o.m. vilja säga att jag uppskattar just det :-)...



... grattis till dina sex månader och jag kan verkligen rekommendera en spahelg i lugn och ro...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :