Marathon...

... och jag har en relation.
.
Vi på VågaVa ska springa ett marathon... ja, ni läste rätt... "VågaVa go marathon" kommer att bli en realitet den 2 juli i år... och det är inte vilket marathon som helst som vi ska springa utan Båstad Marathon ... och jag snackade med min kompis som sprungit massor av marathon och han berättade för mig att det är ett väldigt tungt lopp att springa eftersom det är väldigt kuperat... vi ska ju faktiskt springa på hallandsåsen... samma "berg" som jag åker snowboard på.
.
Det hela började med att en kille ringde till mig och frågade om jag ville bli konferencier på Båstad Hälsomässa som hänger ihop med marathonet... och i förra veckan så träffades vi och bestämde att så skulle ske... jag tackade ja med förbehållet att få vara helt dum och inte behöva fatta någonting när det gällde både hälsoprodukter och marathon... för det gör jag ju inte heller... jag är inte killen som förknippas med hälsoprodukter.
.
Ibland så får jag nypa mig i armen för att inte tro att jag drömmer.
.
Det var med en viss overklighetskänsla som jag hörde mig själv ställa ett krav för min medverkan... och att det kravet var att vi på VågaVa skulle få en plats och kunna medverka i marathon-stafetten... och där föddes projektet... "VågaVa go Marathon"... för tillsammans kan vi ju fixa vad som helst... det är jag helt övertygad om... och om vi tar en liten bit var så är ju faktiskt inte ett marathon så himla jättelångt... eller???

Kommentarer :

#1: Kicki Eriksson

Haha du är för go du Peter. Nej maraton är INTE speciellt långt när man slipper sprina hela sträckan själv =) Lycka till med projektet och ditt nya ID som hälsoprifil ;-) Kram kram

skriven
#2: Kicki Eriksson

Haha du är för go du Peter. Nej maraton är INTE speciellt långt när man slipper sprina hela sträckan själv =) Lycka till med projektet och ditt nya ID som hälsoprifil ;-) Kram kram

skriven
#3: peter

Jag hoppas att vi blir många som springer ;-)...



kram

peter

skriven
#4: Chrissie

OJ!

Men ni klarar detta som allt annat!



Behöver ni träningsråd, så hojta till.

Inte för att jag springer, men jag säljer marknadens bästa vitaminer o kosttillskott och har tillgång till bra träningsprogram vid olika distanser!

Maila mig på FB om du vill ha mer info!



Kramen

skriven
#5: peter

Tack... nu tror jag att vi löser det hela genom att vara så många som springer så att vi inte behöver träna så himla mycket ;-)... men tack för din omtanke.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :