Nätdroger...

... slapp jag när jag knarkade.
.
Visserligen så fanns Internet redan på den tiden då jag var aktiv narkoman... men eftersom jag lyckats hålla mig drogfri i rätt många år nu (det är fan snart 13 år sedan jag petade i mig en drog) så ser det ju helt annorlunda ut nu än vad det gjorde för alla dessa år sedan... och jag är tacksam för att jag inte hade tillgång till alla dessa droger på nätet... då hade jag nog inte fixat att bli drogfri lika enkelt... och anledningen till det är att jag hade kunnat hålla mitt knarkande hemligt på ett helt annat sätt.
.
Låt mig förklara hur jag menar... jag är av den åsikten att vi alla har vår egen lilla "favoritdrog"... och att det är just den drogen som vi gillar mest är vår egen privata "tyngsta drog"... d.v.s. den drog som vi kommer att ha svårast att skilja oss från... den drogen är ju faktiskt vår största kärlek och vem kan glömma den förälskelsen vi kände när vi först träffade på den drogen... vilken sorts drog det är varierar från människa till människa... jag personligen gillade att bli så berusad som möjligt... helst helt väck... medvetslös.
.
Men eftersom min absoluta favoritdrog inte ens var accepterad bland mina polare kunde det ta flera år mellan gångerna jag använde mig just av den drogen... istället så använde jag samma droger som mina polare... i mitt fall råkade det mest vara hasch, amfetamin och alkohol.
.
Jag anser att vi alla har en alldeles egen personlig favoritdrog som vi föredrar.
.
Den drogen som jag tyckte fungerade absolut överlägset bäst för att ta mig till det tillstånd som jag föredrog var den inte ens bland pundare accepterade drogen... thinner och lim... jag gillade helt enkelt att droga ner mig tills jag svimmade och blev medvetslös... och för att lyckas bli medvetslös på ett bekvämt och snabbt sätt så var sniffning helt överlägset tyckte jag... och jo... jag hör hur vansinnigt det låter.
.
Att sniffa lim och thinner är inget som är accepterat på Stureplan... det är ju ingen direkt "innedrog"... och mitt sniffande var någonting som inte ens mina pundarpolare visste om... den drogen intog jag i största hemlighet hemma i mitt hus... och naturligtvis helt ensam... och ska jag vara ärlig så hade en möjlighet att kunna få hem den drogen lite diskret i min brevlåda efter att ha beställt den på nätet fått mig att isolera mig totalt... och jag hade i mitt aktiva knarkande valt att fly in i medvetslösheten om och om igen i min ensamhet... min beroendesjukdom hade gjort vågen... för den vill ju att jag ska isolera mig från omvärlden... peta i mig droger... och till slut dö av min sjukdom.
.
Precis som jag förstår att det finns en hel del människor som gör idag då de beställer sina favoritdroger direkt hem i brevlådan via internet... fy fan för droger... de är så jävla listiga... falska... och så förbannat lurigt starka.

Kommentera inlägget här :