Outfits & "snygga bilder"...

... hittar ni INTE på min blogg.
.
Ingen vill att jag ska börja blogga om mitt mode och min outfit... det är jag helt säker på... visserligen så är jag fåfäng som få... även om det nog inte är många fler än jag själv som ser att jag är väldigt intresserad av vad jag har på mig för kläder... jag skulle t.o.m. vilja påstå att jag är något av en klädsnobb... kanske inte på ett sätt som alla dessa modebloggare är... utan på mitt lilla egna sätt och vis.
.
Jag ska villigt erkänna att jag kan prova en hel del kläder innan jag har bestämt mig för vad jag ska ta på mig innan jag går utanför dörren... så visst är jag påverkad av min omgivning och vill se ut på något sätt som känns bekvämt för mig själv när jag är bland andra människor... så jag förstår verkligen varför det är så poppis med modebloggar... outfits & "snygga bilder"... det kunde lika gärna varit jag som skrivit en sådan blogg... om inte verkligheten sett ut som den gör... 53-åriga gubbar skriver inte modebloggar... och de lägger definitivt inte ut några "snygga bilder" och en tilltalande outfit... av naturliga och ganska självklara skäl... det finns ingen som skulle vilja läsa en sådan blogg... och definitivt ingen som skulle vilja se de bilderna... det kan jag garantera er.
.
"Dagens outfit... min gamla morgonrock lite lagom ledigt påsatt"
.
Visst vill jag vara snygg, smart och sexig... och inte fan hade jag tackat nej till ett VISA-kort som aldrig kunde tömmas... då hade jag kunnat visa upp skitsnygga bilder och en alldeles ny outfit varje dag... men... helt ärligt så tror jag inte att jag varit lyckligare om jag var snygg, smart och sexig och hade fickorna fulla av stålar... nej... jag vill inte ta några genvägar... jag vill lära mig att trivas med mig själv... att kunna gå upp på morgonen ta på mig min morgonrock... vara helt nöjd med den outfiten... och känna mig snygg, smart och sexig precis som den jag är... en 53-årig gubbe som är en smula fåfäng och trivs ganska bra med det.

Kommentarer :

#1: Blixt

True! man ska känna sig smart,snygg sexig precis som den man är...men jag kan inte låta bli att tycka att det hade varit en jäkligt kul grej om du hade gjort en modeblogg ändå :) lite som blondinbella o sådana,vars personligheter är djupa som en vattenpöl typ ;)Nejvars,skämtar bara du ska ha din Peterblogg! ha det bäst!

skriven
#2: peter

Min garderob hade nog inte räckt så många dagar ;-)... eller så kanske jag kunde ta morgonrock varje dag... och skrivit en blogg som var djup som en hockeyplan...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :