Snöblind...

... i paradiset.
.
Jag skulle läsa en pamflett igår... på ett annat språk (norska)... kruxet var bara att jag inte kunde se vad jag skulle läsa... jag hade drabbats av det finfina vädret... snöblind... trodde jag just då i alla fall... det visade sig lite senare på kvällen att det räckte med att skölja ur mina ögon med linsvätska... att det var mina linser som var smutsiga.
.
Tänkte att jag skulle ta med en kamera ut i backen idag... detta trots mina tidigare erfarenheter från i fjol då jag förstörde min telefon efter en vådlig vurpa... men fan... mina ord kan inte göra denna upplevelse rättvisa... det går inte att skiva så vackra ord... och eftersom det viskas om ett väderomslag till varmare väder så kanske jag ska passa på och ta det en liten smula lugnare i backen och försöka mig på att dokumentera lite på bild... och om jag ska vara ärlig så är jag helt slut i kroppen... jag är fan inte 20 år längre... det spelar ingen roll att jag åker snowboard.
.
Att jag känner mig väldigt ung är inget som min kropp håller med om... tvärtom.
.
Jaja... det gäller att passa på att njuta av livet på livets villkor... och det ska väl inte vara så svårt i ett vinterparadis som Trysil... och nu ska jag slänga mig ut i backarna... leta reda på en speciell nedfart... och åka till ett morgonmöte i snön... kanske borde jag ta på mig solskyddsfaktor... solen tar rätt bra nu.

Kommentarer :

#1: VågaVaGoCrazy

Va fan... Skulle inte du vara bloggfri????

skriven
#2: peter

Shit happens...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :