Febrig & Förkyld...

...med andra ord en nära döden upplevelse.
.
Jag är verkligen en kille med tur... som slapp vara krasslig nere i Barcelona... hann knappt mer än att sätta mig på planet hem innan jag blev sjuk... eller sjuk och sjuk... det är väl snarare som så att jag håller på att dö eftersom jag är kille och förkyld... samtidigt... och efter att ha legat och snurrat i min säng hela natten... omväxlande svettats och frusit... så hade jag planer på att skriva ett testamente... det var en klockren nära döden upplevelse.
.
Men i morse efter att till slut fått några timmars sömn och petat i mig en alvedon så kunde jag trots allt ta mig till jobbet... jag övervägde faktiskt att stanna hemma men efter ett moget övervägande så valde jag att trots allt åka in till stan... sjukare än så är jag inte.
.
Kanske blev min kropp chockad av sommar, sol och salta bad.
.
Det här med att vara sjuk är inget som jag är så himla bra på... jag blir mest bara arg när inte kroppen och jag är överens... kanske någonting som jag borde träna lite på nu när jag blir äldre... för helt ärligt så innebär ju åldrandet rent praktiskt en väldans massa konflikter mellan mig och min kropp... någonting som är påtagligt på flera sätt just nu... ta bara mina knä som fortfarande protesterar för att jag gått  alldeles för många mil den senaste veckan... men det finns två sidor av ett mynt... när jag ställde mig på vågen i morse så hade jag fan gått ner två och ett halvt kilo.

Kommentera inlägget här :