Fredagen den 13...

... låter lite farligt spännande.
.
Jag tror allt att jag skulle kunna göra denna dagen till en rätt jobbig dag... fylld med "otur" och all möjlig skit... för jag är övertygad om att jag själv har en ganska stor del i hur mina dagar blir... eller åtminstone i hur jag väljer att uppleva dem.
.
Solen har inte försvunnit  bara för att den gömmer sig bakom molnen idag.
.
Mina alldeles egna tankar formar väldigt mycket av mina alldeles egna upplevelser av min verklighet... och min verklighet är inte samma verklighet som din... nej, min verklighet är verkligen bara min... precis som din verklighet är bara din... jag kan medvetet välja att bli ett offer... och en dag som denna som ju sägs vara en dag fylld av "otur" är ju som gjord för någon som vill välja att vara ett offer... eller hur?
.
Eftersom jag är en världsmästare på¨att vara offer den dagen då jag väljer det så får jag kanske tänka lite extra på vilka tankar jag väljer att tänka en dag som idag... ska jag välja de positiva eller negativa glasögonen?
.
Jag säger inte att jag kan välja hur min verklighet faktiskt ser ut... livet "drabbar" mig också så klart... jag säger bara att jag har ett val om hur jag vill förhålla mig till livet på livets villkor... även idag... fredagen den 13.

Kommentera inlägget här :