"Jorden har inte gått under...

... möjligen var det lite dimmigt".
.
Själv hade jag glömt bort att jorden skulle gå under idag... men som tur väl är så kan jag läsa blaskan på nätet där jag blev upplyst om att jorden inte gått under... tydligen så skulle hela undergången starta på Nya Zeeland klockan 18.00 lokal tid... men enligt mina källor (blaskan på nätet) så var det bara lite dimmigt... och det kan kanske vara lite kusligt med dimma men mer än så blev det inte... och tur var väl det... jag har inte riktigt tid med jordliga undergångar just nu.
.
Jordens undergång.
.
Eftersom jag och den övriga världen uppenbarligen fortfarande lever och våndas över vardagens bekymmer och glädjeämnen kan jag nu återgå till dagens göromål... håller ju på och förbereder mig på att packa min väska för att åka till Barcelona och hälsa på min son... han sa åt mig att jag kunde packa ner badbyxorna... och jag hoppas på ett dopp i Medelhavet på... typ... tisdag.
.
Igår så mötte jag två ganska frusna tjejer som precis hade badat när jag var på väg ner till stranden på Tylösand... de upplyste mig om att de hade tappat känseln i sina ganska bleka kroppar eftersom det fortfarande är väldigt kallt i vattnet... men de såg ändå rätt glada ut... så kanske jag vågar mig på ett dopp i veckan... kunde de bada i Sverige så ska väl jag fixa att ta ett dopp i Spanien.
.
Snart så ligger vi här igen... på stranden i Tylösand och njuter av sommaren.

Kommentarer :

#1: Gabriella

Hej Peter. Hoppas du får en trevlig resa till Barcelona med värme och bad. Och jag hoppas på värme och sol här hemma i Sverige.. Ska till tylösand spa nästa söndag och hoppas ju på att man ska kunna vara på stranden. Och även våga sig på ett dopp i havet. Och inte minst att jorden finns kvar. Annars blir det ju inget med nåt. Kram

skriven
#2: peter

Lycko dig som ska på Tylösand spa... och du behöver inte vara orolig för vädret när du är på spa... där finns ju redan allt du behöver för att njuta i fulla drag ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :