Kastrup...

... lufthavn.
.
Så här tidigt brukar jag minsann inta vara vaken... men eftersom flygplanet till Barcelona som jag bokat inte anpassar sina avgångar efter mig så hade jag inget val... jag fick några få timmars sömn innan det bar iväg ner till Malmö för att parkera bilen och ta tåget vidare till Kastrup lufthavn... så nu sitter jag här på flygplatsen... som vanligt ute i väldigt god tid... det är över en och en halv timme tills mitt plan lyfter.
.
Ibland så kan mina defekter vara bra att ha... det är svårt att missa ett plan när man vill ha full koll på grejerna och inser att det bara är möjligt om jag befinner mig på plats... d.v.s. flygplatsen... och även om mitt kontrollbehov nu gör att jag får vänta några extra timmar så må det vara hänt... däremot så stör mig inte varningarna om nya askmoln ett endaste dugg... skulle mina flyg bli inställda p.g.a. ett askmoln så kommer jag garanterat att anpassa mig när det blir aktuellt... att lägga tid och energi på något sådant som jag ändå inte kan råda över är ju trots allt ganska meningslöst.
.
Flygplatser är trots allt... lite... farligt långtråkiga.
.
Att vänta på ett plan är ganska långtråkigt... finns det något annat ställe där man kan vara mer anonym än på en flygplats... här kan jag sitta med mina tankar och kolla på livet runt omkring samtidigt som jag känner mig helt utanför verkligheten... att vara ensam på en flygplats är verkligen att vara ensam... och att känna sig ensam bland massor av människor kan vara farligt för mig... innan jag åkte så lekte jag lite med tanken att jag skulle kunna dricka en öl när jag var i Barcelona... inte så att jag ville dricka utan mer för att känna på själva tanken... att det kunde vara lite farligt för mig att åka utomlands alldeles ensam... att en ensam beroende är i dåligt sällskap.
.
Ja så kan tankarna flyga runt när jag sitter och väntar på en flygplats... och jag har för säkerhets skull kollat upp några NA-möte i Barcelona... och jag hoppas att jag ska kunna hinna till ett möte redan klockan 12.00 idag (ett engelskt-talande möte) ... skulle jag inte hinna med det så får jag väl vänta tills i morgon... och det är inte så viktigt om det är på spanska eller på ett språk som jag förstår (läs engelska)... NA-språket talar till hjärtat och det spelar ingen roll var jag befinner mig eller om jag fattar orden... jag förstår och blir förstådd ändå.
.
Min son ringde igår och berättade att jag hade bokat hotell lååååångt utanför centrum... hoppsan.

Kommentarer :

#1: Gabriella

hej Peter, allt kommer att gå jättebra är jag övertygad om. Varken öl eller askmoln kommer att stå i vägen för dig. Ha det bäst o kram. Hälsn. Gabriella

skriven
#2: peter

jag har också förhoppningar om att det ska gå bra... jag startade med ett möte och nu ska jag snart ut och käka gott med min son...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :