Lycklig...

... är rätt ord.
.
Efter att ha tillbringat några timmar i Barcelona så mår jag som en prins i sommarvärmen... jag går mest omkring med ett stort leende på läpparna och njuter av denna häftiga stad... och inte blir det sämre av att få tillbringa lite tid med min son som ju bor här nere.
.
För säkerhets skull så passade jag på att gå på ett möte direkt när jag kom ner... och det var naturligtvis både intressant och skoj... men jag kan ändå inte låta bli att fundera över hur det kan komma sig att vi är fler på mötena i Lidhult än på ett möte i Barcelona... nu var det ju visserligen ett möte på engelska... men ändå... Barcelona är ju mycket större än Lidhult.
.
Det är sommar i Barcelona och det kryllar av människor på uteserveringarna.
.
Efter att ha följt med min son till hans jobb så passade jag faktiskt på att turista lite... förra gången jag var här så missade jag ju det där med den där kyrkan... så jag åkte dit... ställde mig i kön... betalade... och blev hänförd... jag har varit i en hel del häftiga kyrkor... men denna slog alla rekord... med råge.
.

Sagrada Família... woow... vilket mästerverk.

.
Nej nu får jag kasta mig in i duschen... Barcelonas nattliv väntar på mig... eller nattliv och nattliv... idag så blir det middag med min son... jag vet precis vart jag vill gå och käka... och det verkar som om min son har koll på vart det stället ligger... själv är jag lite osäker... men det löser sig... så klart.
.
Fan vad skoj det är att vara här.

Kommentera inlägget här :