Mirakeluppfinningen...

... magnetgrejen funkade ta mig fan.
.
En god vän hade med sig en magnetgrej för några dagar sedan som påstods kunna bota det mesta... ja, nästan allt om jag förstod honom rätt... jag kunde naturligtvis inte låta bli att omedelbart prova den på mitt onda knä... ett praktiskt och mycket enkelt sätt att praktisera lite av mitt "öppna sinnelag... och dra på trissor... magnetgrejen funkade... förändringen är tydlig och kan knappast förklaras på något annat sätt... mitt knä är nu sämre än någonsin... det var väl inte vad jag hoppats på direkt... jag hade mina tvivel redan när jag satte mig ner på en stol och höll den magiska magnetapparaten mot mitt knä... trodde väl inte så mycket på att den flippade grunkan kunde göra någon skillnad... och att den skulle göra så att jag fick ännu mer ont i mitt knä fanns inte ens på kartan... så visst fan fungerade den... "mirakeluppfinningen"... inte så att den botade mitt onda knä... tvärtom eftersom det blev sämre...  men ingen kan säga annat än att den gjorde skillnad... "mirakeluppfinningen".
.
Magnetgrejen är inte den första grej som jag velat se som lösningen på allt.
.
Nu tror ju inte jag "på riktigt" att magnetgrejen gjort mitt knä sämre... men jag kunde ändå inte låta bli att småle lite åt sammanträffandet... för även om det var med lite "glimt i ögat" som jag hade suttit där och hållt denna apparat mot mitt knä för några dagar sedan inser jag att väldigt många människor sätter hela sitt hopp till "mirakelkurer"... i alla möjliga och omöjliga skepnader... de flesta lovar naturligtvis betydligt mer än vad de levererar... väldigt få funkar överhuvudtaget mer än den effekt som kan tillskrivas att användaren själv tror på det... ni vet... sockerpiller-effekten.
.
Ölreklamen på bilden här ovan är ett typiskt exempel på vad jag utan att tveka en enda sekund hade köpt när jag var en aktiv alkolist... allt som sades vara positivt med alkohol köpte jag direkt... att det endast berodde på att jag ville ha en anledning att supa mig full ville jag inte förstå... inte ens när jag kunde dricka en liter "Beska droppar" om dagen för att jag trodde det var bra för magen anade jag att jag kanske hade ett "litet problem" med alkoholen.
.
Magnetgrejen tror jag för övrigt inte ett dugg på.

Kommentarer :

#1: Birgitta

Gillar att du är öppen och nyfiken på det mesta..

Dags snart....????



Kram

skriven
#2: peter

Klart att jag är ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :