Vilket magplask...

... för Sverige i hockeyn.
.
Jag har hört uttryck som att "gå in i väggen" och liknande när det gäller idrott... kanske oftast när det gäller individuella sporter där uthålligheten sätts på stora prov... längskidor... maraton och liknande... men igår så tyckte jag mig se hur detta även kunde passa in på en lagsport... i detta fall var väggen byggd av finska bastusnubbar... och stenhård... vi blev ju faktiskt överkörda.
.
Själv har jag också sprungit in i väggen en och annan gång... och ett och annat ordentligt magplask har jag väl också råkat ut för i livet... det har hänt och händer väl fortfarande att livet och jag befinner oss på kollisionskurs och de kamperna vinner ju livet i 100 fall av 100... tack och lov så verkar det som om jag blivit något lite bättre på att acceptera livet på livets villkor med åren... vilket resulterat i att jag inte behöver få riktigt lika mycket stryk av livet längre innan jag ger upp... det kan vara riktigt skönt att ge upp.
.
I tävlingen som kallas för livet är det helt okej att ge upp lite då och då.
.
Ta bara det där med mitt drogande... jag kunde fan inte kontrollera det... jag var helt chanslös och drogerna ledde med 100 - 0 hela tiden... till slut gav jag upp... och vann den största av alla mina segrar.

Kommentera inlägget här :