Att komma försent...

... är heller ingen höjdare.
.
Ska strax dra iväg till ett yogapass på gymmet och då vill jag minsann inte komma försent... inte ens i sista sekunden eftersom det inte är så himla smart när det gäller yoga... någonstan så går jag ju på yoga för att koppla av och relalalaxa... vilket jag märkt är betydligt enklare om jag är i salen 10 minuter innan passet börjar.
.
En gång för en herrans massa år blev jag bjuden på en 28 dagars behandling av ett behandlingshem... en minst sagt lärorik upplevelse för mig och bland många av de saker jag fick lära mig av min mycket kloka terapeft var att komma i tid... eftersom jag startade de dagarna med att göra som jag alltid gjort att komma inrusande till gruppen i sista sekunden... gav hon mig uppgiften att komma fem minuter före gruppen startade... vilket gjorde min behandling betydligt effektivare och mer givande... när jag kom inrusande i sista sekunden tog det nästan 20 minuter innan jag "landade"... när jag var ute i god tid var jag med från början... varje gång... så tacka fan att det gjorde skillnad att vara där i god tid... och det är precis samma sak med yogan.
.
Det hjälper inte mig stoppa huvudet i sanden och låtsas som ingenting.
.
Det är lätt att strunta i så enkla saker som att ta ansvar för att komma i tid... men då lurar jag bara mig själv på värdefull tid att göra någonting som jag garanterat mår bättre av... nämligen att ge mig själv en upplevelse av att vara här och nu... och vem är det jag lurar om jag struntar i att ta ansvar för mitt eget välbefinnande?

Kommentarer :

#1: Anonym

Så sant, förra veckan kom jag inrusande på ett ställe för att få massage i 1 timme. Fick höra hela tiden att jag inte kunde slappna av. Tyckte ändå att det var skönt efteråt. men i måndags återkom jag igen icke stressad och det var SKILLNAD faktiskt. Somnade nästan.

skriven
#2: peter

Mer valuta för pengarna när man tar sig tid att njuta av massagen kan jag tänka mig... så det verkar även vara ganska ekonomiskt att komma i tid ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :