Att komma överhuvudtaget...

... är inte självklart.
.
Ibland så kan det vara bra för mig att tänka tillbaka på tiden då jag missbrukade droger i alla dess former... har ju bloggat några dagar om att komma eller inte komma i tid... och utan att ha ägnat en enda tanke på det så har jag tagit en sak för givet... nämligen att komma överhuvudtaget.
.
Att ta saker och ting för givet manar mig att tänka efter på hur det "egentligen" var.
.
För mig är det idag en självklarhet att gå upp direkt när klockan ringer på morgonen... och det känns som om det alltid har varit så... den rutinen sitter för tillfället fast förankrad i ryggmärgen... att det inte alltid varit så har jag helt glömt bort... dagarna då jag hela tiden förhandlade om jag skulle vänta till i morgon innan jag gjorde det som jag borde ha gjort för länge sedan känns just nu avlägsna... skönt att påminna mig själv om det... så att jag ser att jag utvecklas... att mitt eget liv förändras... hela tiden.
.
Idag är jag en kille som man kan lita på... om jag bestämmer med någon att träffas en viss tid och dag... då kommer jag dit... det är inte ens förhandlinsbart... jag har förvandlats till en kille som tar ansvar... och en kille som tar ansvar är en fri kille... och frihet gillar jag.

Kommentera inlägget här :