Hipp, hipp, hurra...

... för idag är det min födelsedag.
.
Min mamma ringde i morse och berättade för mig att jag fyllde år idag... och hon om någon borde ju veta... själv var det väl inte det första jag tänkte på när jag hoppade upp ur sängen i morse... att fylla år är inte riktigt detsamma som det var när jag var barn längre... och jag längtar inte längre efter att bli äldre som jag ofta gjorde förr i tiden.
.
När jag var liten ville jag bli tonåring... fylla moppe... körkort... bolaget... och allt det där som man kunde längta till i ungdomen... en sak som jag väldigt gärna ville var att bli tillräckligt gammal för att komma in på krogen... eftersom jag såg betydligt yngre ut än min faktiska ålder så hade jag stora problem med att komma in på de olika ställena i stan... som var Göteborg på den tiden det begav sig... och det plågade mig mycket... att sen vara sent utvecklad var faktiskt inte så himla skoj när det gällde tjejer heller... nä fy fan... så jag ville ofta bli äldre... fast när jag skulle handla på bolaget och fick visa leg. på min 30-årsdag så log jag faktiskt.
.
Även jag har varit riktigt liten en gång i tiden... för väldigt, väldigt lääääänge sedan.
.
Nu för tiden vill jag inte bli äldre längre... den tiden är förbi med råge... och idag är en dag då jag blir påmind om det eftersom jag ju är med på FB och blir väldigt påmind om mitt åldrande en dag som idag... på gott och ont... det är ju trevligt att det finns människor som bryr sig... men om jag ska vara helt ärlig så hade jag nog helst sluppit att fylla år... för jag vill inte bli så himla mycket äldre längre.

Kommentarer :

#1: Eva T

Tredje gången GRATTIS !!! Å nästa år är det väl dags för ett nytt stort soppgille den 25 november. Detta ser jag fram emot.. Kram.

skriven
#2: Eva T

Å enligt bilden att döma en riktigt SÖT liten unge dessutom.

skriven
#3: peter

Tack... kanske vi skulle slå oss ihop och bjuda på soppan ;-).



kram

peter

skriven
#4: Eva T

Det låter något, alla dina vänner är ju mina vänner o

och tvärtom så det hade ju passat.

Eller hade du något mer i åtanke ;-) <3



skriven
#5: peter

Nja... vi kan väl börja med soppan ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :