Irriterande...

... positiv.
.
Igår så stötte jag på inte mindre än två människor som berättade för mig att de tyckte att jag i deras ögon var irriterande positiv... det var inte på något sätt otrevligt sagt... tvärtom så sades det med glimten i ögat och jag tog givetvis inte illa upp för en enda sekund... trots det så tyckte jag nog allt att det var det lite tänkvärt... inte minst eftersom jag ju förstår att jag tillhör den skaran av mänskligheten som kan benämnas... positiv.
.
Det kan kanske vara en smula irriterande att träffa på den här killen varje dag.
.
Att jag är ovanligt positiv kanske kan stämma... men jag måste få lov att berätta att det absolut inte innebär att jag väljer att blunda för verklighetens inte alltid så trevliga verklighet... tvärtom så är det kanske just tack vare att jag är positiv som jag pallar ta mitt ansvar när det är tungt... att det sen finns en hel del fördelar med en positiv livsyn gör det ju inte direkt svårare för mig att välja att ta på mig de positiva glasögonen på morgonen... för jag är ju trots allt en helt vanlig kille som gärna glider genom livet med minsta möjliga motstånd... och det är ju som ni alla säkert redan vet betydligt enklare med en positiv livssyn.
.
Att det sen kan irritera en och annan är något som jag kan bjuda på... gärna med ett litet leende på läpparna.

Kommentarer :

#1: Lena Eliasson

jag träffade en gammal bekant förra veckan som berättade att han hört folk säga att de tyckte att jag har hade blivit konstig.:) Jo hade han svarat, men nu är hon glad och konstig och förut var hon bara konstig. :) Det tycker jag var vackert.

skriven
#2: peter

Underbart... jag ler med hela ansiktet nu...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :