Slö, slapp...

... och likgiltig.
.
Orkar inte riktigt med att plocka fram dammsugaren och de där "borde-prylarna" idag... så visst kan jag kalla mig för slö och slapp denna söndag... däremot är jag inte längre likgiltig... tvärtom så kan jag i fulla drag njuta av att göra absolut ingenting mer än att ligga och titta på en film istället för att dammsuga... jag är inte avstängd... bara lite trött och kanske en liten smula lat idag.
.
Vissa dagar så nöjer även jag mig med att sitta still och inte göra någonting.
.
Vissa dagar så slår jag på mig själv när jag inte "presterar" som jag "borde"... andra dagar så är jag helt nöjd med att göra ingenting... och jag är helt på det klara med att det är jag själv som sätter ribban för vad jag behöver eller inte behöver prestera... men ibland så "glömmer" jag bort det och anstränger mig järnet för att få en bekräftelse utanför mig själv om att jag duger precis som den jag är... oftast genom att vara duktigt på ett eller annat sätt.
.
Så att kunna ligga på soffan och njuta av att lata mig när jag egentligen "borde" dammsuga kanske är ett ganska gott tecken... att jag klarar av att bekräfta mig själv idag och berätta för mig själv att jag inte behöver vara "duktig"...
.
... eller är det bara ännu en jävligt dålig bortförklaring för att slippa dammsuga?

Kommentera inlägget här :