Vi lever på övertid...

... enligt Mayakalendern.
.
Jag hade visst glömt bort att tiden tog slut för några dagar sedan... mayakalendern gick bara till den 28 oktober 2011 och om inte jag räknat helt fel så innebär ju detta att jorden inte har gått under... än... eller att jag lever i en dröm just nu... men jag tror inte att jag "gått över till andra sidan"... nä jag tror bara att Mayaindianerna gärna ville ha ett slut på sin kalender så att de kunde bli färdiga med den... och kanske välja att syssla med viktigare prylar... typ laga käk, sova, gå på toaletten eller nåt annat som kan ha varit viktigt just då för Mayakalenderskaparen.
.
Solen fortsätter tydligen (tack och lov) att gå både upp och ner... ett tag till.
.
Domedagsprofetior har nog alltid intresserat både folk och fä... och ibland händer det att jag undrar varför det är på det viset... att väldigt många av oss människor är rädda för att döden skulle vara det totala slutet oss är ju ställt utom allt tvivel... kolla bara hur många religoner och andra skumma sekter det finns som vill få oss att tro på ett liv efter livet... eller förlåt... jag menade naturligtvis ett liv efter döden.
.
Vad som händer när vi dör kommer vi ju alla med 100% säkerhet att få reda på i sisom tid... det är ju bara att vänta... men en sak som jag nog tycker är betydlgt intressantare än vad som händer medans jag fortfarande lever... kanske är jag lite underlig när jag inte funderar så mycket på ett liv efter döden... utan istället har valt att tro på ett liv före döden.

Kommentera inlägget här :