Bollen...

... är rund.
.
Idag så är det fotboll igen... och ni som läser min blogg vet ju hur mycket jag tycker om att se vårt stolta landslag spela viktiga matcher... i synnerhet när Zlatan är med på på planen... och idag så är det då dax för ytterliggare en "måste vinna match"... mot Finland... nu så tror väl de flesta att det räcker med att ställa ut skorna för att vi ska vinna eftersom vi ju slog dem med 5-0 sist... men jag vill nog höja ett varningens finger... bollen är rund och vad som helst kan hända när det gäller fotboll... vilket väl också är en del av charmen med denna sport.
.
Jag håller alla tummarna för att Zlatan och vårt landslag vinner över finnarna idag.
.
Det finns nog rätt många som inte riktigt förstår varför man som jag kan vara så himla intresserad av att se 22 vuxna människor springa runt på en gräsmatta och jaga en boll... eller varför jag närmast kan dyrka en kille som Zlatan... och om man inte själv är en fotbollsfanatiker så ter sig nog detta intresse närmast sjukligt... men för oss som gillar det gröna fältets schack och ser skönheten i denna vackra sport så är det som skön poesi en daggvåt sommarmorgon på ängen när solens första strålar träffar dropparna.

Kommentarer :

#1: Cia

Vackert sagt :-)

Jag gillar också fotboll men är ingen som kollar slaviskt på allt kanske, men ibland så händer det ;-)Håller tummarna iallafall.



Kram Cia

skriven
#2: peter

Heja, heja friskt humör...



kram

peter

skriven
#3: Cia

Spännande :-)



Kram

Cia

skriven
#4: Gabriella

Är väl underbart att ha ett intresse. Jag har min hund som jag känner att jag tjatar om. men skitsamma. Alla behöver vi något som tar vår uppmärksamhet och fångar vår tid på ett positivt och njutbart sätt och vinst blev det ju om jag såg rätt. Kram.

skriven
#5: peter

Intresse är intressanta ;-)... och livsnödvändiga om du frågar mig.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :