För eller mot...

... gillar jag att prata om.
.
Jag gillar väl att prata överhuvudtaget... jag vet fler än två som skulle hålla med om att jag pratar alldeles för mycket... och tro det eller ej men den senaste tiden så har jag funderat lite på det här med att hålla tyst... ett väldigt effektivt sätt att ta reda på vad omgivningen tycker och tänker om både ditten och datten faktiskt... men nu var det inte det som jag tänkte skriva om just nu... konstigt som det bär iväg ibland... tangenterna börjar leva sitt eget liv helt enkelt.
.
Tillbaka till vad jag tänkte på innan jag satte mig här... för eller mot... och min syn på den saken.
.
Den här killen har delat in väldigt många människor i för eller mot träsket.
.
Det är många som tror att jag jobbar mot droger... och i.o.f.s. så är väl inte det så konstigt eftersom jag ju är väldigt mycket för ett drogfritt liv... och visst finns det säkert någon som vill påstå att det är samma sak... men jag håller intev riktigt med... att jobba mot någonting är väldigt jobbigt och tar alldeles för mycket av min energi för att jag ska vilja ägna mig åt det... när jag däremot jobbar för någonting så känner jag hur jag fyller på med energi... och när jag fyller mig med positiv energi mår jag ju betydligt bättre... och jag är en kille som gillar att må bra... därför jobbar jag hellre för än mot.
.
Att för eller mot är en grogrund för många konflikter är också sant... och jag måste erkänna att jag själv har väldigt svårt att acceptera att det finns människor som inte gillar Zlatan... jag fattar det bara inte... kanske ska jag börja be för dem?

Kommentarer :

#1: Lena Eliasson

Men du? vem är det på fotot egentligen. Först så trodde jag att det var Freddi Mercuri och sen Frank Zappa och av dem två så är jag mest för den sistnämnde. sen så tänkte jag att det kanske är han som heter Zlatan? Men då undrar jag i vilket träsk han delar upp människorna i för eller mot? Kanske i fotbollsträsket? Där har jag aldrig varit. Godnatt från här. ;)

skriven
#2: peter

Både Freddi Mercuri och Frank Zappa har ju det gemensamt med Zlatan att de delar upp många människor i för eller mot träsket... och jag tror att det finns en hel del träskmarker i åsiktsvärlden... det är i alla fall min åsikt ;-).



kram

peter

skriven
#3: Birgitta

Du förvånar mig alltid....du en mycket klok man....

är tacksam att våra vägar mötts....du får mig alltid att tänka efter....eller före....



Kram

skriven
#4: peter

Jag är tacksam över att ha en vän som dig... och man blir ju som man umgås ;-).



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :