Jag får tuppjuck...

... När jag lyckas med konststycket att radera HELA min iPhone på ALLA mina appar.
.
Efter en halvtimmes raderande på gammal redan läst E-post så håller jag nu på med att leta reda på några av alla apparna... Och håller för fullt på med att ladda ner dem på nytt... Tack och lov så slipper jag betala för de appar som jag redan betalt för när jag laddar ner dem igen.
.
Men jag måste nog erkänna att jag blir ganska trött på mig själv när jag strular till det... Men å andra sidan så höll jag ju på med art rensa bort en massa appar jag inte ville ha när det hände... Jag gjorde det bara lite väl grundligt när jag rensade hela telefonen... Tack och lov så hade jag en säkerhetskopia på datorn så mina telefonnummer och kalendern kunde återställas.
.
Jaja... Livet går vidare med eller utan appar.

Kommentarer :

#1: Anonym

jag känner mig totalt ointelligent när du och andra pratar om era telefoner/ iphone osv. Är imponerad över att ni orkar ta er tid att förstå alla dessa finesser. men det är ju bra att ni finns för ibland behöver man ju lite hjälp med simpla grejor, Ha,ha ha det gott o kram. Gabriella

skriven
#2: peter

Den känslan hör nog fan ihop med dessa telefoner för jag känner mig ofta väldigt dum i samma sammanhang... och då är jag ändå en av dem som pratar om min telefon ;-).



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :