Bättre sent...

... än aldrig.
.
Hann inte få iväg en blogg i morse eftersom jag snöade in och skrev på en tråd på FB... sånt händer... en massa åsikter kom upp till ytan precis som det brukar när man skriver om mediciner, diagnoser och sånt där ni vet... det är inte första gången det händer och säkert inte sista gången heller... och visst är det väl intressant med åsikter... även om jag ju alltid blir förvånad när inte alla tycker och tänker precis som mig ;-).
.
Det finns säkert någon som har åsikter om denna fina bruna och mycket dyra tavla.
.
Att jag inte hunnit med att blogga tidigare idag beror på att jag har börjat en mycket intensiv utbildningsvecka... den startade med en handledarutbildning i Lund eftersom det redan nästa vecka är tänkt att jag ska vara handledare till en student från socialhögskolan... och som en sådana handledare behöver jag tydligen utbildas... vilket ju är hur bra som helst... och någonting som man kanske skulle ha på fler ställe som skickar ut praktikanter i arbetslivet... det kan vara till stor hjälp för oss handledare att få lite utbildning när det gäller vår uppgift i handlederiet.
.
Redan i morgon så fortsätter jag att utbilda mig... jävlar vad det ska läsas läxor i bilen upp till Kramfors denna gång... för på onsdag så sitter jag i min underbara FUN-klass och processar så det står härliga till... det är sista terminen för oss och denna utbildning har lärt mig hur mycket som helst... både om beroendesjukdomen och mig själv... den här gången lär workshoppen bli extra spännande för jag misstänker att den kommer att handla väldigt mycket om gruppen... och gruppen är nog ett av de verktyg som jag tror mest på när det gäller att tillfriskna som individ... en bra grupp är guld värd... det är min åsikt.

Kommentarer :

#1: Anonym

Den bruna tavlan...:) Jo men motivet är tillräckligt provokativt för att sortera under rubriken komersiellt gångbar konst.

och jag blir faktiskt lite nyfiken på vad det är för spännande som sticker ut bakom den bruna ytan.

Ett konstverk som skapar en känsla... irritation? frustration? ilska? nyfikenhet?

:)



Nyfiken och frågvis... Vad ska du utbilda dig till?



Kramfors! Det ligger ju bara 23 mil från här så då kan du ju hälsa på mig samtidigt! :)



Kram!



Lena

skriven
#2: peter

Ju mer jag kollar på den tavlan desto mer ser jag... när jag tog bilden var jag inte beredd på detta ;-)... den växer för varje gång...



,,, 23 mil är ju bara ett stenkast uppe i dina trakter... kanske jag får se dig på ett möte på onsdag eller torsdag ;-)... jag håller på att utbilda mig till addiktolog på FUN... en kanonutbildning på flera sätt...



kram

peter

skriven
#3: Lena K Eliasson

Åhhh vad jag skulle vilja gå på möte i Kramfors! Kram.

skriven
#4: peter

Det hade ju varit hur skoj som helst... hinner du inte denna gång så går det ju fler tåg.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :