Hets...

... när jag ska blogga.
.
Jag sitter just nu på VågaVa i Ljungby och tänker skicka iväg en morgonblogg... sidan om mig sitter min kollega och hetsar att jag måste skynda mig... man skulle kunna tro att det handlar om att vi ska springa ner och bygga på vårt hus... vilket det väl i.o.f.s. gör i förlängningen... det att det är så bråttom handlar nog fan mer om att vi ska hinna spela en mulle innan vi börjar arbeta.
.
Mulle är viktigt för mina vänner... och någonting som jag borde ta på större allvar.
.
Mina polare stör sig ibland lite på att jag envisas med att spela "alla vinner mulle"... eller att jag påstår mig starta varje nytt parti med en ledning på 800 - 0 ... jag vill faktiskt påstå att många av mina vänner tar det här med mulle på väääääldigt stort allvar... typ liv eller död.

Kommentarer :

#1: Anonym

Åååååååååå ni kallar det "jobb" :-)

skriven
#2: peter

Nja... jag skulle väl vilja kalla mulle för personlig utveckling... men då ljuger jag ju ;-)... däremot är det väldigt mycket jobb att bygga hus...



kram

peter

skriven
#3: Lena Eliasson

Personlig utveckling... Hm?

Jo men när jag satt på taket på Härnösands polishus och berättade för en gammal man som hette Folke att jag bara skulle sitta där i 5 dagar till så sa han att då hade vi bråttom.

Varför det undrade jag?

Jo för om du ska bli en riktig kåkfarare så är det viktigt att du kan spela Mulle.

Han hårdtränade mig i 4 dagar men jag blev aldrig någon kåkfarare och bara en knappt medelmåttig mullespelare.

Men personlig utveckling blev det. Jag träffade många snälla människor på det där taket och vi hade en del riktigt glada stunder under den tim per dag som vi samlades där. En morgon när vi tittade ner mot anstalten brevid så hade någon trampat bokstäver i nysnön. Godmorgon Folke stod det. Så vackert! Foklke blev jätteglad och jag undrar hur han har det i dag? Om han lever? Hoppas det för han var en snäll man!

skriven
#4: peter

Jag har inte heller suttit så lång tid i fängelse och måste väl erkänna att jag också är en ganska medelmåttig mullespelare ;-).



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :