Planering...

... kräver planering.
.
Nu väntar mig en tid fylld av planering i alla möjliga skepnader... för det finns tillfälle i livet som kräver det... att åka till Indien är en sådan sak... det räcker inte med att ha köpt en flygbiljett och tro att allt är klart... nej... det ska fixas med en hel del innan vi kommer iväg... vaccinering... visum... och jag fick faktiskt ett tips om att redan nu beställa biljetter till vår tågresa genom Indien... och då börjar vi snacka om planering på hög nivå.
.
Jag kan ju bli lite rädd för att planera bort de spontana och oförberedda sakerna.
.
Att redan nu bestämma vilka tåg vi ska ta och var vi ska stanna på vägen skrämmer mig... jag är ju van vid att kunna ändra mig under resans gång för att spontant kunna följa en ingivelse när det händer något oförberett... och att redan nu vara tvungen att bestämma var vi vill hoppa av och uppleva Indien under vår tågresa är ju nästan helt omöjligt... så vad jag funderar på just nu är hur i helvete jag ska bära mig åt för att kunna planera in för det jag inte har en aning om... det spontana som händer på plats... här och nu.
.
Planering har sina begränsningar.

Kommentarer :

#1: Lena Eliasson

Släpp taget kanske funkar? :D

I mitt garage står ett gammalt svart piano och planen för det är att det ska lastas på en släpvagn och placeras mitt på Vattudalsbron en mörk höstnatt framöver. Det kommer att se ut som din bild fast med en bro och med mycket kallars vatten runt.

skriven
#2: peter

Jag ska definitivt släppa taget... efter det att vi har planerat klart och gått till handling på de planerna ;-)... var sak har sin tid... även ett piano på en bro...



kram

peter



skriven
#3: Fabian Mossberg

Du behöver inte boka för långt i förväg! Biljetterna släpps 90 dagar innan avgång, men på dom flesta avgångar finns det speciella biljetter som man bara kan köpa om man har turistvisum. Dom kan bara köpas på tågstationen och dom släpps 4 dagar innan avgång, så om du inte vill planera för mycket så skall du satsa på turistbiljetterna!

skriven
#4: peter

Tack för dina tips... jag snacked med en kille i helgen som också tipsade mig om dessa biljetter... jag tittade in på din hemsida och är så himla tacksam över at det finns människor som dig... som delar med sig av sina erfarenheter så att det blir lite lättare för mig när jag är ute och rester... tack.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :