Sponsor...

... sponsi.
.
I den fina gemenskap som jag valt att tillhöra har de som vill tillgång till någonting väldigt fint... nämligen sponsor och sponsi relationer... en sponsor är en människa som jag som sponsi själv väljer... och för er som läser min blogg och inte har en endaste aning om vad det är jag snackar om nu så ska jag försöka förklara mig... annars så kanske ni missuppfattar mig och tror att jag har hittat en snubbe som valt att sponsra mig med stålar... vilket väl i.o.f.s. inte hade varit helt fel eftersom jag för tillfället inte har en viss brist på kontanta medel.
.
Nä... en sponsor är mer som en mentor... en människa som kan vägleda mig i mitt liv... och eftersom jag valt att leva i en tolvstegsgemenskap så har jag valt en kille som kan vägleda mig när jag skriver i mitt stegarbete... han har helt enkelt redan gjort det som jag håller på med och är så klart väldigt viktig för mig när jag vill snacka om något som jag inte riktigt förstår när det gäller mitt stegarbete.
.
Eftersom jag har valt att ha världens bästa sponsor... vilket jag naturligtvis förutsätter att alla som har sponsorer har... och har ni inte världens bästa sponsor så råder jag er att byta sponsor... nu helst igår... men i vilket fall så använder jag min sponsor på fler sätt än i mitt stegarbete... han kan jag bolla alla mina tankar och dela alla mina hemligheter med... någonting som är viktigt för mig eftersom jag precis som alla andra inte är så himla mycket sjukare än...ja ni fattar... mina hemligheter.
.
I vår fiNA gemenskap finns det många möjligheter att växa som människa.
.
Jag har också fått den stora förmånen att få vara sponsor åt några av mina medresenärer på denna låt oss kalla det för inre resa som ju vårt program erbjuder... och det är inte så svårt att sponsra någon så länge man själv har en fungerande relation med sin egen sponsor.


Kommentarer :

#1: VaggaVaExit

Det dök upp några frågor i mitt hufvud...

Hur är det egentligen? Stavas det sponsi eller sponsir?

Om man har världens bästa sponsor och byter ut denne mot en annan. Är h@n då nästbäst i världen?

Finns det VM för sponsorer?



Hälsn från ditt "barnbarn" och ex-sponsor

skriven
#2: peter

DIN världens bästa sponsor är bara DIN ;-)... och DIN världens näst bästa sponsor är nog också bara DIN... och DITT tillfrisknande är nog fan också bara DITT tillfrisknande... och egentligen så finns det bara en sponsor åt gången... och då måste väl h@n vara världens bästa sponsor... och är h@n inte det... ja då är det väl dax att byta... och då är ju ALLA världens bästa sponsorer... och sponsier... eller?



Det var lite funderingar från din ex-sponsi ;-)...



kram

peter

skriven
#3: Lena K Eliasson

Min sponsor har alltid rätt och hon säger aldrig VAD VAR DET JAG SA? när jag inte lyder hennes kloka råd. Det tycker jag är ödmjukt av henne och jag vill också vara så där vackert ödmjuk som hon är och det kan jag bli om jag väljer att använda mina öron till att lyssna istället för att bara fladdra med. Min sponsor har ett vackert gapskratt som hon använder ofta och det känna stort och äkta att dela mina innersta hemligheter med henne. Fint att bli påmind om storheten i att ha en sponsor Peter! Tack.

skriven
#4: peter

Min sponsor har också egenskaper som jag vill ha... massor ;-)

... han ska laga mat i TV:n på måndag... halv åtta hos mig.



kram

peter

skriven
#5: Lena K Eliasson

Oj! Det ska jag titta på. Är det halv 8 hos dig eller hos någon annan?

Min sponsor är vegan och skulle nog inte ha så stora chanser att vinna i ett sådant program... Inte ens om det var veganer som tävlade för hon kan verkligen inte laga mat. Men hon odlar jättefina salladshuvuden och sjunger i kyrkan.:)

Kram!

skriven
#6: peter

Halv 8 hos... öhhh... mig kanske ;-)... stackars din sponsor... jag lider med henne för det kan ju inte vara skoj att vara vegan ;-)... eller?



kram

peter

skriven
#7: Lena K Eliasson

Skulle inte tro det.:) Hon skakar ner sojamjöl i mineralvatten och skakar om och dricker medan hon grimacherar och en gång så åt hon något grönt slemmigt ur en glasburk medan jag åt en ostburgare. Nu ska hon ha barn och det ser jag fram mot för det är kul när människor får barn. Vackert på nåt sätt. Kram!

skriven
#8: peter

Stackarn... hoppas hon kommer att ge sitt barn riktig mat ;-)



kram

peter

skriven
#9: Offinnina

Some of the symptoms include increased agitation and the crime treatment card for the successful recovery. [url=http://www.vaporizersftw.com]pax vaporizers[/url] Smell - Many marijuana varieties will notice conducted that all point out the exact same thing.

skriven

Kommentera inlägget här :