Flintskallig...

... vill nog ingen vara.
.
Efter att för några år sedan fått en smärre chock när åkte tåg... jag gick nämligen in på toaletten och när jag efter att ha uträttat mina behov stod och tvättade händerna så slängde jag en snabb blick i spegeln framför mig... och det hade väl inte upprört mig mer än vanligt om det inte hade varit för att någon smart människa hade kommit på idén att sätt en spegel i taket bakom mig... en spegel som lutade i 45 grader... den perfekta vinkeln för de som vill studera sin flint (vem det nu skulle kunna vara)... och jag kan fortfarande känna den hemska känslan som for genom min kropp när jag såg den kala fläcken högst uppe på mitt huvud... hua mig vilken chock jag fick.
.
Yoga är en riktigt bra sport att utöva för oss som är lite nojade över vår flint.
.
Jag fattar fortfarande inte riktigt meningen med att placera en spegel på detta viset... om den nu inte satt där som hjälp till dem som hade en topé (heter det så?) som behövdes rättas till... men en sak vet jag med bestämdhet... och det är att det bara finns en enda flint i hela världen som jag stör mig på... vilket naturligtvis är min egen... aldrig någonsin har jag stört mig på någon annans flint... nä det finns inte ens på kartan att reagera på det... och vid närmare eftertanke så tror jag faktiskt inte att det finns någon i hela världen som bryr sig om min fint heller.
.
Så man kan ju undra varför jag då tycker att det är jobbigt med en liten flint... kanske är det för att den (flinten) påminner mig om att jag inte är 20 år längre... vilket jag för övrigt inte vill vara... eller så har jag fått för mig att alla tjejer ratar oss med flint... vilket jag inte heller tror på... nä... jag tror nog att jag har gått på myten om att jag skulle vara lyckligare med hår på huvudet... för ni har väl sett bliderna på före och efter i reklamen för något av alla dessa "fixatillbakaditthårpåhuvudet"-produkter... där sitter ju lyckan att ha hår på huvudet... men om jag tänker efter så går jag inte på det... jag vet ju att lycka kommer inifrån... att det är ett tillstånd som jag själv väljer att känna... och att jag faktiskt klarar av att vara lycklig... med eller utan min flint.

Kommentarer :

#1: Eva T

Men till denna bilden kan man ju även associera till att stoppa huvudet i sanden...... :-) Kram

skriven
#2: peter

det är en tolkningsfråga... ;-)



... men jag är beredd att hålla med dig här Eva...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :