Grillning...

... i Brännebassalt.
.
Idag så ska vi grilla hemma hos mig i Brännebassalt... så om några timmar räknar jag med en smärre invasion av människor här ute i skogen... det är lite allt eller inget när det gäller besökare hemma hos mig... för det mesta så är jag helt ensam här ute i skogen... och de få gånger som jag får besök så fylls hela mitt hus av människor och bilarna får knappt plats ute på gården... det är lite av ketchupeffekten... först kommer det ingenting... sen kommer det ingenting... sen kommer allt på en gång... och idag är det en sådan dag.
.
Här har ni den lite lätt övervuxna grillplatsen hemma hos mig i Brännebassalt.
.
Jag har i alla fall ett ganska överväxt hål i marken i min trädgård som passar ypperligt att elda i... en hederlig gammaldax grillplats... här eldas det inte med grillkol utan med riktig ved... och är det någon som inte vill tälja sig en grillpinne så har jag ett gammalt nät som man kan slänga över glöden och grilla på... jag personligen gillar att göra det enkelt... tälja mig en grillpinne där jag kan trä på en korv... ett korvbröd... senap och ketchup och möjligtvis om jag ska snobba till det riktigt ordentligt lite rostad lök... färdigt.

Kommentarer :

#1: Eva T

Hej !

Ja vid den platsen har man varit några gånger i olika stadier och tillstånd. :-) Minns speciellt en gång för så där 20 år sedan, och därefter försommaren 94 hahaha...ingen nämnd ingen glömd.



Tänk om stenar kunde tala.

Ha en riktigt trevlig dag. Kram

skriven
#2: peter

Vi kanske ska vara glada över att stenarna har vett att hålla käft om det som varit ;-)... men det är som du säger... här ute har det hunnit hända en hel del genom åren som gått... och faktiskt så blir det ju hela tiden bättre och bättre... idag så får gärna stenarna prata ;-).



kram

peter

skriven
#3: Lakritsdraken

Vad mysigt det ser ut! Att grilla över riktig eld (glöd) är helt klart underskattat!



Ha en underbar kväll!

skriven
#4: peter

Tack... och naturligtvis blev det hur lyckat som helst... grillning och mina äldsta döttrar som övernattade... vad kan man mer begära?



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :