Det slutade på akuten...

... när vi var och åkte bräda igår.
.
Det blev ganska sent innan jag kom hem i går kväll... vi fick tillbringa ett gäng timmar på akuten i Halmstad eftersom min dotter föll så illa att hon bröt armen i skidbacken... jag vet inte hur mycket ansvar jag ska lägga på mig själv eftersom jag ju var den som gav henne "goda råd" om hur man skulle bete sig på en bräda... kanske skulle jag gått före och visat henne att det finns skydd som skyddar mot vissa skador... i detta fall hade det nog inte varit helt fel med ett handledsskydd... men det är ju alltid lätt att vara efterklok.
.
Detta är väldigt roliga redskap men man bör ha en viss respekt vid användandet.
.
Frånsett detta hade vi en helt underbar dag i solskenet på Isaberg... och jag kunde riktigt känna hur solen och den friska luften fyllde mig med energi... förvisso hjälpte jag till med min vätskeersättning och en och annan liten bit druvsocker... jag har verkligen tömt mig själv på massor av både kilo och energi den senaste tiden... vilket jag kunde märka när klockan närmade sig 22.00 på akuten... då var mitt blodsocker i botten och jag fick svårt med tålamod, acceptans och allt sånt där... till min stora glädje så kunde jag åtgärda detta genom att ta vägen runt vårt Thai-hak och handla med mig lite gott thaikäk... en ren chansning men efter att ha fått i mig den måltiden så mådde jag betydligt bättre... och peppar, peppar... jag sov ända tills i morse innan jag behövde gå på toaletten... kommer knappt ihåg när det hände senast.
.
Summa sumarium så är det uppenbart att jag håller på att tillfriskna... doktorn sa åt mig att det kan ta två till tre månader innan min tarm har bildat nytt fungerande tarmludd och att jag ska behandla mig själv som laktosintolerant tills den repat sig... och det är väl smällar jag kan ta... för än så länge visar proverna att min Giardiaparasit är historia... men jag vågar inte riktigt hoppa av glädje än... om några dagar vet jag säkert om jag är helt "frisk".
.
Föresten så kunde min dotter inte låta bli att pika mig lite nu i morse när jag ville ge henne lite råd om att hon skulle vara försiktig och ta det lugnt... hon påminde mig om att hon hade försökt det samma med mig nu ett tag och att det funkat... lite si så där... ja fan... äpplet faller kanske inte så långt ifrån trädet trots allt... blod är rätt tjockt.

Kommentera inlägget här :