Nu orkar jag fan inte...

... mer.
.
Efter ytterliggare en natt på toaletten så känner jag att jag börjar få nog... jag orkar fan snart inte med att vara sjuk i magen längre... nu börjar det ta på mitt psyke... det inte lugn som jag har haft med mig en tid nu börjar krackelera och det tycker jag verkligen inte om... men visst... det kanske inte är så konstigt eftersom det ju tar på krafterna att vara magsjuk... jag har tappat 8 kilo i vikt och även om jag ju gärna gick ner några kilo så är detta inte en metod som jag rekomenderar till de som bantar... förvisso väldigt effektiv men med all säkerhet inte vidare nyttig... men det är kanske inget som bantarna bryr sig så mycket om.
.
Jag minns fortfarande tiderna då jag vandrade omkring som en helt frisk människa.
.
Men jag känner ett visst hopp eftersom jag ju då äntligen fick min medicin igår... en 6 dagars pencilinkur som jag hoppas mycket på... för helt ärligt... nu är jag fan trött på att vara trött och hängig... för att inte tala om hur trött jag är på att inte kunna sova ordentligt på nätterna bara för att jag tillbringar halva natten på dass.
.
Idag så kanske det var en ovanligt gnällig blogg jag levererade men jag hoppas att ni har överseende med det... kände att jag verkligen behövde få ur mig denna gnälliga frustration... för det är sant när jag skriver att jag snart fan inte orkar längre... men visst... det är ju inte heller sant... för när jag inte orkar mer så orkar jag nog ändå lite till... och lite till... och lite till... o.s.v...

Kommentarer :

#1: Gunnel Gomér

ajaj



Du är nere därför att själen sitter i magen enligt de gamla kineserna. Eller kanske tvärtom - magen sitt i hjärnan. I vilket fall som helst har vi hjärnceller också i magen som signalerar uppåt.



Du dricker väl mycket avslagen Coca Cola? - det ska vara orginalCocalCola utan kolsyra.

skriven
#2: peter

Jag har helt missat det där med coca cola... det känns med som om själva fan bor i min mage ;-).



kram

peter

skriven
#3: Anonym

Försök med avslagen CocaCola - en liter om dagen sådär. Du behöver också sockret som energi, nu när sjukan tär på hjärn-kraften. Drick med jämna mellanrum.



Detta standardrecept kommer från läkare på varma turistorter. En stående ordination (jämte andra medikamenter i deras arsenal).



Häll upp CocaCola i en bunke, vispa så kolsyran skummar och låt stå. Drick den rumstemererad, man ska inte chocka kroppen med vare sig varmt eller iskallt. Varsamhet anmodas.



Krya på dig :-)

skriven
#4: peter

Tack för ditt tips... jag ska definitivt satsa på CocaCola... jag blir rörd av all omtanke jag får nu när jag är lite krasslig... tack!



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :