Magsjukebloggen...

... är snart ett minne blott.
.
Att blogga är ett ypperligt tillfälle för en självcentrerad människa som mig att berätta om vilka ovesäntligheter som helst... som ni säkert har märkt så har de senaste inläggen förvandlat min blogg till en "magsjukeblogg"... och det är ju på både ont och gott som jag konstaterar att på en egen blogg kan jag skriva om precis vad fan som helst... vad som kanske är underliggare är när jag kollar in på min statistik över bloggen och ser att det finns människor som läser vad jag skriver... även när det som nu handlar om något så till den milda grad ointressant som mina magbakterier... ska jag skratta eller gråta?
.
"Det är inte var vi varit som betyder något utan vart vi är på väg"
.
Nu ska jag upp till doktorn en sista gång sen hoppas jag att jag kan skriva om lite mer intressanta saker... som t.ex att det idag är invigning i Ljungby på vårt VågaBo... en i sig helt unik händelse... jag är så jävla stolt över att vara en del i detta projekt... istället för att som på vanligt lite "svenskt" maner vänta på att "någon annan" ska fylla ett behov så tog vi på VågaVa saken i egna händer... att det finns behov av akutboende lite överallt i vårt land visste vi... men istället för att berätta det för alla vi mötte och gnälla över att det inte fanns så gjorde vi lite tvärtom... vi byggde ett akutboende genom att renovera ett gammalt rappigt hus som vi lyckades få tag i... fixade med tillstånd under resans gång... något vi aldrig hade klarat utan en hel uppsjö av de engagerade människor vi har stött på i de olika myndigheter som vi har haft kontakt med i Ljungby... den sista lilla flingan av mitt myndighetsförakt har nästan helt försvunnit... tack vare de människorna som valt att ställa sig på vår sida... kanske är det så enkelt att när man gör någonting med hjärtat så smittar det av sig... ja kort sagt det har varit en fantastisk resa... och även om alla beslut inte är tagna ännu (vi hoppas att politikerna tar det sista positiva beslutet idag) så är det invigning... idag.
.
Så nu släpper jag förhopningsvis taget om min magsjukeblogg och förvandlar den till en lite mer politisk blogg... kanske t.o.m. en blogg som visar att det finns något som kan kallas för "praktisk politik"... som vi kan använda oss av i vår vardag... för så är det... "det är inte var vi varit som betyder något... utan vart vi är på väg".

Kommentarer :

#1: Gabriella

Fantastiskt gjort av er, önskar er all lycka på vägen.

skriven
#2: peter

Tack...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :