Mitt liv...

... utan telefon och internet fortsätter.
.
För 12 dagar sedan ringde jag till Telia och felanmälde min telefon (vilket ju också samtidigt är mitt internet) och då sa rösten till mig att det skulle ta 9 dagar innan det blev lagat... idag när jag ringer och kollar varför ingen har lagat den trasiga ledningen som ligger ca 100 meter från mitt hus... säger samma röst till mig att den kommer att vara lagad inom 7 arbetsdagar... på Telia har man rätt långa dagar.
.
Det är nog på både ont och gott som jag nu tillbringat snart två veckor utan varken sig telefon eller internet i Brännebassalt... eftersom jag inte har någon täckning på min mobil där jag bor så är det rätt lugnt när jag kommer hem... och det kan jag faktiskt tycka om... visserligen så har jag ju vant mig vid att kunna vara uppkopplad mot världen hela tiden även mitt ute i skogen men det kan jag ju inte göra så mycket åt just nu... istället så får jag ju helt enkelt "gilla läget".
.
Det hade snöat en decimeter hemma i skogarna runt Brännebassalt inatt.
.
Jag tror inte att det kommer att gå snabbare nu för Telia att laga min telefonledning nu när vintern kommit och hälsat på... och även om jag kan sakna min uppkoppling till yttervärlden så kan jag inte göra ett endaste dugg åt saken... förvisso finns det en sida i mig som mer än gärna skulle vilja ta chansen att störa sig järnet på den uppkommna situationen... påminna mig om att jag inte kan kolla min E-mail... gå in på FB... eller blogga hemifrån... men eftersom jag inte gillar den sidan av mig själv så väljer jag att välja bort den... skulle suget bli för stort så kan jag ju alltid sätta mig i min bil... åka en liten bit dit det finns täckning och logga in... men det räcker att jag vet att den möjligheten finns för att jag istället ska välja att göra det... sen... imorgon... för först så ska jag bara fixa en grej först... som typ kolla en film till... eller göra... ingenting.
.
Att göra ingenting är underskattat... tack till Telia som lär mig det.

Kommentera inlägget här :