Sista dagen...

... på Agonda beach.
.
Då börjar vår resa leda mot sitt slut... bara en natt kvar i hyddan på Agonda beach för imorgon bär det iväg till Delhi med flyger... Bara för att sova över där i en natt innan vi flyget hem till Sverige igen... Och det känns... Bra.
.
Allting har sin tid och nu är det dax att dra vidare på resan som kallas för livet... Och det är som vanligt ett spännande äventyr vart man nu än befinner sig... Om man väljer att se det så vill säga... Det är ju ett val som var och en får göra... Själv tänker jag nog göra mitt bästa för att trivas var jag än befinner mig även fortsättningsvis... Jag har ju lärt mig att gilla de positiva glasögonen.
.
Jag var på ett mycket givande NA-möte igår... Människor från lite överallt i världen delade med sig av varandras erfarenheter... Och det är häftigt att se hur mycket som är sig likt för oss människor oavsett var vi bor eller vilka liv vi levt... Vilken gåva att få vara med i denna fiNA gemenskap... Och efter att ha träffat ett gäng ryssar som bjöd in oss till Moskva i augusti blir jag väldigt sugen på att åka dit.
.
Världen är inte så stor... Idag Indien... Imorgon Sverige... Sen kanske Moskva... Fan vilken frihet jag känner inför mina helt egna val... Men först av allt... Här och nu... Det får bli ett morgondopp nu direkt.
.

Kommentera inlägget här :