Rätt gammal men hyfsat frisk...

... och kry.
.
Frånsett från min under hela våren långtidsinneboende parasit så anser jag mig vara en relativt frisk och kry kille... detta även om jag måste få lov att erkänna att jag lite då och då känner av skumma småkrämpor... det är en grej i ena underarmen... knäet strular lite... jag kan känna mig lite stel mellan varven... och jag förstår att det är precis det här som riktigt gamla människor pratar om... att de har ont lite här och där mest hela tiden... ålderskrämpor... kroppen har helt enkelt varit med så länge att den börjar protestera lite mot att jag som bor i den inte riktigt vill förstå att jag inte är 20 år längre... och helt ärligt så blir jag förvånad varje gång som min kropp berättar för mig att den inte riktigt pallar.
.
Det är bara att konstatera... denna kroppen har blivit äldre men förhoppningsvis också en liten smula klokare.
.
Det finns fördelar och nackdelar med att bli äldre... nackdelarna är att kroppen tar lite längre tid att läka sig från småkrämporna och att vissa kroppsdelar börjar bli lite slitna... fördelarna med att bli äldre är att allting inte är så himla noga längre... jag kan helt enkelt ta betydligt fler saker med en klackspark... det har liksom blivit viktigare att vara lycklig än att ha rätt... och va fan... om inte kroppen pallar lika mycket som förr... ja, då får jag väl ta det lite lugnare helt enkelt.

Kommentarer :

#1: maritha

Känner igen mej :-)jag vet inte hur gammal du är, men det jag har märk själv(49år)är att jag pratar mycket om hur gammal jag är.Dumt, kan ju för sjutton leva lika länge till, så då är jag ju ung,eller????;-)kram








Svar: Jag är några få år äldre och resonerar väl också som dig... att jag kommit halvvägs ;-)... vi kanske ska kalla oss för unga ett tag till ;-)... allting är ju relativt.
kram
peter
peter

skriven
#2: Sigge

Om vi har tur blir vi äldre .... kanske gamla till och med ... *ler* alternativet är inte så lysande precis ...

Svar: Ja och kanske t.o.m. en smula klokare med åren ;-)
kram
peter
peter

skriven
#3: Sigge

En del kanske blir det .... har inte märkt nåt sånt själv precis .... *leer*

Svar: Det är kanske just det som är visdomen ;-).
kram
peter
peter

skriven

Kommentera inlägget här :