Fullpackat...

... på Tylösand.
.
I år är det 11 året i rad som jag tillbringar på Tylösand... och jag måste nog säga att jag aldrig tidigare sett så mycket människor på stranden som jag fick se i går... det var verkligen fullpackat med folk och fä... eftersom vi kommer ner så tidigt på morgonen så hinner vi ju ta en rätt stor del av stranden när vi ju sätter upp både ett volleybollnät och ett stort parasoll... plus att vi sprider ut oss ganska bra med våra stora filtar och grejer... så det är inte förrän vi knallar bort för att käka som man märker hur fullt det är på stranden... och i går var det som jag skrev helt sinnesjukt mycket människor på stranden.
.
I dag så lär det inte finnas så stora möjligheter att som förra veckan få lite "egentid" nera vid strandkanten.
.
Hörde talas om att det var en bilkö ända inifrån stan (Halmstad) ut till Tylösand igår vid middagstid... vi är nog ganska smarta som åker ut vid 9-tiden innan det tjockar till sig både i trafiken och på stranden... och jag ser fram emot att ta ett morgondopp i lugn och ro om ett litet tag... innan morgonmötet och yogan... för idag så gäller det att passa på och sno åt sig lite "egentid" innan stranden fylls av soltörstande människor.
.
Jag tycker om skiftningarna... det är stor skillnad på dagarna när man befinner sig på en av landets populäraste badstränder... berättar väderrapporten på TV-nyheterna om soliga dagar och högtryck så invaderas stranden... är det däremot en lite osäkrare prognos så kan det vara i stort sett folktomt på samma strand... detta trots att det är finfint väder... för är det något denna sommar har bekräftat så är det att vädret på Tylösand är lite speciellt... för när mina vänner har gått omkring i regnkläder så har jag kunnat ligga i solsken på stranden... men det visste jag ju redan... för som sagt... i år kör vi "VågaVa go beach" för 11 året i rad på Tylösand... och vi ska vara på stranden denna och nästa vecka inna årets äventyr är slut... så välkommna ner till oss... som vanligt ligger vi vid hjärtflaggorna ca. 150 meter till höger om ni tar trapporna bakom hotellet ner till stranden.

Kommentera inlägget här :