Är det inte det ena...

... så är det det andra.
.
Konventet hann inte sluta förrän jag började tänka på nästa stora upplevelse... EM i fotboll... turneringen har redan börjat och idag så spelar Sverige sin första match... jag känner hur det börjar pirra av spänning i kroppen på mig bara jag skriver om det här... detta har jag sett fram emot hur länge som helst... och nu är det då äntligen dax.
.
Konventet hette "Här & Nu"... och jag blir nästan lite förvånad över hur bra jag har blivit på att vara just... här och nu... under själva konventet så ägnade jag knappt en enda sekunds tanke på att det pågick ett EM i fotboll... någonting som helt och hållet styr mitt liv idag... kanske har jag då äntligen (eller åtminstonde just nu) fattat det här med att ta "en dag i taget"... och just idag så innebär det att jag kan hänge mig fullständigt åt Zlatan och grabbarna i vårt landslag... och att när jag tittar i backspegeln ser att det också innebar att jag levde mig in fullständigt i vårt konvent... och att jag verkligen lyckades med att leva... ja just det... Här och Nu.
.
Visst blev det även detta år yoga på stranden... och vi blir fler och fler för varje år.
.
Kanske kan en av anledningarna till att jag lyckas så bra med att leva i "nuet" vara yogan... eftersom jag fick den stora förmånen att även i år att praktisera yoga på stranden med ett gäng helt underbara människor så fick jag ju inte bara en fantastisk start på dagen (både lördag och söndag)... utan även en timmes fysisk och psykisk träning på att befinna mig här och nu... en dunderinvestering för att få en bra dag som jag verkligen kan rekomendera... som vanligt tyckte jag att klockan ringde mitt i natten när jag skulle gå upp... men gudarna ska veta att jag tyckte det var skönt att väcka min sömniga kropp på stranden i Gullbranna... ett helt underbart sätt att vakna på.
.
Men som sagt... var sak har sin tid... och nu är det dax för... lite trolleri... Ibrakadabra.

Kommentarer :

#1: maritha dahlberg

ett VÄLDIGT mycket här och nu konvent :)tack peter för yogan, du e bäst.KRAM maritha

skriven
#2: Sophie

Hej och tack för ett fantastiskt konvent!

Det var första gången jag var där och jag sitter nu upprymd av allt det fina.



Sista talaren från Malmö, Bokgatan på lördagkvällen...

Honom vill jag verkligen se mer av.

Du som är från krokarna, finns det fler talare som denna hos er?

Isåfall ska jag köra en road trip runt Sverige för att hitta dem!



Love

/Sophie

skriven
#3: peter

Tack till er som kommer till Gullbranna och gör detta konvent möjligt... det är en gåva att få utöva yoga på stranden tillsammans med er på morgonen... jag är så grymt tacksam för att vi är ett ständigt växande gäng på stranden varje konvent...



... och om du åker på en roadtripp så kommer du säkert att hitta MASSOR av talare som du vill höra mer från ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :