Färdigpackat...

... å klart.
.
I morgon bitti kommer jag nog fan inte att hinna med någon blogg (även om osvuret är bäst) eftersom jag ska upp med tuppen... tidigare än tidigt när vi ändrat till sommartid... sommartid gillar jag skarpt... allra helst den här första dagen då jag verkligen märker hur lååååång dagen blir nu när solen är uppe en timme längre... skönt... fattar inte riktigt varför det finns människor som inte tycker om det... fast å andra sidan så kanske det är precis samma människor som inte tycker om någonting... ni vet de där personerna som klagar på att det är för kallt på vintern och för varmt på sommaren... och aldrig är nöjda med någonting.
.
Stackars människor... det måste vara skitjobbigt att leva deras liv... men jag är väldigt tacksam över att de har tagit på sig den uppgiften så att jag slipper... ja egentligen så är det kanske dessa bittra, tragiska och negativa människor som är de verkliga hjältarna... eftersom de ju effektivt tar hand om just den delen av verkligheten... den negativa och tråkigt bittra delen... en viktigt bit som får mig att förstå hur jag inte vill ha det i mitt liv.
.
Jag för min del gillar det positiva i tillvaron... och tar gärna hand om den biten.
.
I morgon så bär det iväg till Trysil... förhopningsvis så hinner jag med en liten uppdatering av min blogg på vägen annars så får det väl kvitta... i vilket fall som helst så ska det bli himla skoj att få åka lite bräda igen... hänga med goda vänner och förhoppningsvis äta massor av god mat... en av de första uppgifterna jag tänker ta på mig är att kolla upp var det finns en möjlighet att kolla på Zlatan på onsdag... matchen mot Barcelona vill jag inte missa för allt smör i Norge... föresten... var det inte smör som var typ lika dyrt som guld där för ett tag sedan?
.
Hmmm... en affärsidé börjar ta form...

Kommentera inlägget här :